نان سیب زمینی روسی Russian potato bread

15,288 بازدید
بیشتر
ashpazi_khodemoni
ashpazi_khodemoni
نان سیب زمینیمواد لازمسیب زمینی ۲۲۵ گرم پوست کنده و خرد شدهآرد ۴۶۰ گرمکره ۲۵ گرمنمک ۱ قاشق چای خوریمایه ...
نان سیب زمینی
مواد لازم
سیب زمینی ۲۲۵ گرم پوست کنده و خرد شده
آرد ۴۶۰ گرم
کره ۲۵ گرم
نمک ۱ قاشق چای خوری
مایه خمیر ۴ گرم
آب سیب زمینی ۱۵۰ میلی لیتر
زرده تخم مرغ ۱ عدد برای رومال
زیره سیاه یک دوم قاشق چای خوری

ingredients
potato 225 grams
460gr of flour
25gr of butter
Salt 1 tsp
baker's yeast 4 g
Potato juice 150ml
1 egg yolk
caraway 1/2 tsp

طرز تهیه
سیب زمینی را با کمی آب بپزید سپس سیب زمینی ها را آبکش کرده و له کنید ۱۵۰ میلی لیتر از آب سیب زمینی را کنار بگذارید آرد مایه خمیر نمک زیره سیاه را داخل ظرفی ریخته کره نرم را اضافه و با آرد مخلوط کنید سیب زمینی له شده و خنک را با آب سیب زمینی مخلوط کرده به آرد اضافه کنید مواد آردی را با دست کاملاً ورز دهید تا به شکل خمیری درآید خمیر را به سطحی تمیز منتقل کرده کرده و حدود ۷ تا ۸ دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود کاسه مناسبی را چرب کنید و خمیر را داخل آن گذاشته روی آن را پوشانده و در جایی گرمی به مدت یک ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود خمیر را از ظرف خارج کرده و به شکل بیضی فرم داده و داخل سینی چرب شده قرار دهید مجدداً روی آن را پوشانده و حدود ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود سپس با استفاده از چاقوی تیزی به دلخواه خطوط ایروین آن ایجاد کنید و با استفاده از برس روی آن تخم مرغ بمالید در آخر خمیر را در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه و یا تا زمانی که سطح آن طلایی شود بگذارید تا بپزد سپس روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شود نوش جان

همه توضیحات ...