آموزش نان رول بادام و دارچین با بافت بینظیر و عاااالی Almond bread roll

rose.cake.academy
rose.cake.academy
...
#نان_بادام_دارچین
#نان_بادامی
مواد لازم:
تخم‌مرغ یک عدد
روغن جامد یا کره ۷۰ گرم
شکر ۱/۳ پیمانه
شیر ولرم ۱ پیمانه
آرد ۳.۵ تا ۴ پیمانه
مایه خمیر یک ق غ
وانیل
ابتدا یک ق غ شکر+ ۱ ق غ آرد+ ۱ ق غ مایه خمیر را با هم مخلوط کرده و مقداری آب ولرم بهش اضافه میکنیم و درش رو ۱۰ دقیقه می‌بندیم تا عمل بیاد
در ظرفی تخم مرغ+ شکر + وانیل+روغن + شیر+ مایه خمیر عمل اومده رو با هم مخلوط کرده و آرد را کم کم بهش اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه.
حدود یک ربع حسابی ورز میدیم و به ظرف میکوبم تا خمیر نرمی بدست بیاد که به دست نچسبه.
کف ظرف رو چرب کرده و خمیر رو گذاشته و روش رو میپوشونم و در جایی گرم حدود دو ساعت استراحت میدیم تا حجم خمیر دوبرابر بشه.
برای مواد میانی: ۵ ق غ پودر بادام+ ۵ ق غ شکر + ۱ ق چ دارچین+ ۵۰ گرم کره نرم رو با هم مخلوط میکنیم تا خمیری شکل بشه.
پف خمیر رو میگیرم و به چونه های 50 گرمی تقسیم میکنیم. هر چونه رو تا جایی که امکان داره نازک پهن کنید و از مواد میانی روش ریخته و با برس یکدست میکنیم. از سمت عرض خمیر رو لوله میکنیم و با وسیله تیزی از وسط برش می‌زنیم بجز تیکه بالایی خمیر که به هم وصل بشه.
حالا دوتیکه رو دور هم میپیچیم و دو سرش رو به هم وصل میکنیم و توی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم میچینیم. ( مراحل پیچیدن خمیر رو میتونید برگ آخر همین پست ببینید)
دوباره نیم ساعت استراحت دهید و در آخر با زرده تخم مرغ و زعفران رومال بزنید. با دمای ۱۸۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
یک ظرف آب هم توی فر بذارید فراموش نشه😉
در آخر گریل کنید و بعد از خنک شدن با عسل رومال بزنید و نوش جان کنید.

#نان #نان_خانگی #نان_رول#نان_صبحانه

آموزش نان رول ارده👇

آموزش نان رول ارده مقوی و خوشمزهBread...

آموزش نان شیرمال بازاری 👇

آموزش نان شیرمال بازاری با بافت سبک و...

آموزش نان سنتی اردح 👇
آموزش نان سنتی اردح بسیار عالی و خوشم...

آموزش نان کشمشی با بافت عالی 👇
Video




ingredients:
One egg
Solid oil or butter 70 g
1/3 cup sugar
1 cup lukewarm milk
3.5 to 4 cups flour
Yeast dough one ounce
vanilla
First, mix one tablespoon of sugar + 1 tablespoon of flour + 1 tablespoon of dough and add some lukewarm water to it and close the lid for 10 minutes until it works.
In a bowl, mix the egg + sugar + vanilla + oil + milk + sourdough and add the flour little by little to collect the dough.
We knead it for about a quarter of an hour and beat it in a bowl to get a soft dough that does not stick to the hands.
Grease the bottom of the dish and put the dough and cover the method and rest in a warm place for about two hours to double the volume of the dough.
For the middle ingredients: 5 ounces of almond powder + 5 ounces of sugar + 1 ounce of cinnamon + 50 grams of soft butter are mixed together to form a dough.
I take the puff of the dough and divide it into 50 grams.  Spread it as thin as possible and pour the middle ingredients of the method and smooth with a brush.  Pipe the dough from the width side and cut it in the middle with a sharp tool, except for the upper piece of dough that is connected.
Now we wrap the two pieces together and connect the two ends and put them in the oven tray where we put greaseproof paper.  (You can see the steps of wrapping the dough on the last page of this post)
Rest again for half an hour and finally wipe with egg yolk and saffron.  Bake at 180 degrees in a preheated oven for 20 minutes.
Do not forget to put a container of water in the oven 😉
Finally, grill and after cooling, cover with a napkin and drink


#breadrecipe #bread #breadrolls #almondrecipe #almond #almondrecipes #almondcookies

Learn to roll bread👇

آموزش نان رول ارده مقوی و خوشمزهBread...

Bazaar Shermal bread training 👇

آموزش نان شیرمال بازاری با بافت سبک و...

Ardah traditional bread training 👇
آموزش نان سنتی اردح بسیار عالی و خوشم...

Raisin bread training with excellent texture 👇
Video

همه توضیحات ...