آموزش شیرینی ناپلئونی با کرم پاتیسیر و خامه

113,466 بازدید
بیشتر
NikooCake
NikooCake
سلام به همگیهممون میدونیم که شیرینی ناپلئونی پرطرفدارترین شیرینی ایرانی هستش و چقدر خوشمزه تر میشه اگر خونگی درست بشه. ...
سلام به همگی
هممون میدونیم که شیرینی ناپلئونی پرطرفدارترین شیرینی ایرانی هستش و چقدر خوشمزه تر میشه اگر خونگی درست بشه.

مواد لازم کرم پاتیسیر:
شیر ۵۰۰ میلی لیتر
شکر سفید ۱۲۰ گرم
تخم مرغ کامل یک عدد
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر نشاسته گندم یا ذرت ۴۰ گرم
کره حیوانی بدون نمک ۳۰ گرم
وانیل مایع ۲ ق مرباخوری

این مقدار مواد به شما ۷۰۰ گرم کرم پاتیسیر میده.

مواد لازم خامه فرم گرفته:
خامه ۳۰ درصد چربی به بالا ۶۰۰ میلی لیتر
پودر شکر (پودر قند) ۴۵ گرم

نحوه پخت خمیر:
اول ۴۰۰ فارنهایت یا ۲۰۰ سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه
بعد ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۸۰ سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه

توضیحات اولیه 00:00
کرم پاتیسیر 04:45
خامه فرم گرفته 12:16
مخلوط کردن دو تا فیلینگ 13:51
پخت خمیر هزارلا 16:20
مرحله نهایی آماده سازی و تزیین 19:37
نتیجه نهایی 23:33


سوالی داشتید کامنت بنویسید.
———————————————————————————————
متشکر میشم اگر من رو جهت ضبط ویدیوهای جدید حمایت کنید
https://www.paypal.me/nikoocake
———————————————————————————————
‎برای خرید وسایل پیشنهادی من جهت کیک پزی می تونید به مغازه آنلاین من سر بزنید
https://www.amazon.com/shop/nikoocake
———————————————————————————————
‎برای اینکه همیشه از ویدیوهای جدید من خبردار بشید، لطفا منو سابسکرایب کنید
‎‏    / nikoocake
———————————————————————————————
‎برای ارتباط با من می تونید به وبسایت و کانال تلگرام من سر بزنید
‎‏http://www.nikoocake.com
———————————————————————————————
‎می تونید از طریق ایمیل هم با من در ارتباط باشید
‎‏[email protected]
———————————————————————————————
‎من رو‌ می تونید توی صفحه های اجتماعی هم فالو کنید
‎اینستاگرام
‎‏nikoocake
‎فیسبوک
‎‏nikoocake
‎تلگرام
https://t.me/nikoocake
———————————————————————————————
‎ممنون از حمایت شما

#شیرینی_خونگی #شیرینی_ناپلئونی #ناپلئونی

Music by:
www.bensound.com

همه توضیحات ...