آموزش شیرینی ناپلئونی با کرم پاتیسیر و خامه
سلام به همگی
هممون میدونیم که شیرینی ناپلئونی پرطرفدارترین شیرینی ایرانی هستش و چقدر خوشمزه تر میشه اگر خونگی درست بشه.
مواد لازم کرم پاتیسیر:
شیر ۵۰۰ میلی لیتر
شکر سفید ۱۲۰ گرم
تخم مرغ کامل یک عدد
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر نشاسته گندم یا ذرت ۴۰ گرم
کره حیوانی بدون نمک ۳۰ گرم
وانیل مایع ۲ ق مرباخوری
این مقدار مواد به شما ۷۰۰ گرم کرم پاتیسیر میده.
مواد لازم خامه فرم گرفته:
خامه ۳۰ درصد چربی به بالا ۶۰۰ میلی لیتر
پودر شکر (پودر قند) ۴۵ گرم
نحوه پخت خمیر:
اول ۴۰۰ فارنهایت یا ۲۰۰ سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه
بعد ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۸۰ سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه
توضیحات اولیه 00:00
کرم پاتیسیر 04:45
خامه فرم گرفته 12:16
مخلوط کردن دو تا فیلینگ 13:51
پخت خمیر هزارلا 16:20
مرحله نهایی آماده سازی و تزیین 19:37
نتیجه نهایی 23:33
سوالی داشتید کامنت بنویسید.
———————————————————————————————
متشکر میشم اگر من رو جهت ضبط ویدیوهای جدید حمایت کنید
https://www.paypal.me/nikoocake
———————————————————————————————
برای خرید وسایل پیشنهادی من جهت کیک پزی می تونید به مغازه آنلاین من سر بزنید
https://www.amazon.com/shop/nikoocake
———————————————————————————————
برای اینکه همیشه از ویدیوهای جدید من خبردار بشید، لطفا منو سابسکرایب کنید
/ nikoocake
———————————————————————————————
برای ارتباط با من می تونید به وبسایت و کانال تلگرام من سر بزنید
http://www.nikoocake.com
———————————————————————————————
می تونید از طریق ایمیل هم با من در ارتباط باشید
[email protected]
———————————————————————————————
من رو می تونید توی صفحه های اجتماعی هم فالو کنید
اینستاگرام
nikoocake
فیسبوک
nikoocake
تلگرام
https://t.me/nikoocake
———————————————————————————————
ممنون از حمایت شما
#شیرینی_خونگی #شیرینی_ناپلئونی #ناپلئونی
Music by:
www.bensound.com
هممون میدونیم که شیرینی ناپلئونی پرطرفدارترین شیرینی ایرانی هستش و چقدر خوشمزه تر میشه اگر خونگی درست بشه.
مواد لازم کرم پاتیسیر:
شیر ۵۰۰ میلی لیتر
شکر سفید ۱۲۰ گرم
تخم مرغ کامل یک عدد
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر نشاسته گندم یا ذرت ۴۰ گرم
کره حیوانی بدون نمک ۳۰ گرم
وانیل مایع ۲ ق مرباخوری
این مقدار مواد به شما ۷۰۰ گرم کرم پاتیسیر میده.
مواد لازم خامه فرم گرفته:
خامه ۳۰ درصد چربی به بالا ۶۰۰ میلی لیتر
پودر شکر (پودر قند) ۴۵ گرم
نحوه پخت خمیر:
اول ۴۰۰ فارنهایت یا ۲۰۰ سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه
بعد ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۸۰ سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه
توضیحات اولیه 00:00
کرم پاتیسیر 04:45
خامه فرم گرفته 12:16
مخلوط کردن دو تا فیلینگ 13:51
پخت خمیر هزارلا 16:20
مرحله نهایی آماده سازی و تزیین 19:37
نتیجه نهایی 23:33
سوالی داشتید کامنت بنویسید.
———————————————————————————————
متشکر میشم اگر من رو جهت ضبط ویدیوهای جدید حمایت کنید
https://www.paypal.me/nikoocake
———————————————————————————————
برای خرید وسایل پیشنهادی من جهت کیک پزی می تونید به مغازه آنلاین من سر بزنید
https://www.amazon.com/shop/nikoocake
———————————————————————————————
برای اینکه همیشه از ویدیوهای جدید من خبردار بشید، لطفا منو سابسکرایب کنید
/ nikoocake
———————————————————————————————
برای ارتباط با من می تونید به وبسایت و کانال تلگرام من سر بزنید
http://www.nikoocake.com
———————————————————————————————
می تونید از طریق ایمیل هم با من در ارتباط باشید
[email protected]
———————————————————————————————
من رو می تونید توی صفحه های اجتماعی هم فالو کنید
اینستاگرام
nikoocake
فیسبوک
nikoocake
تلگرام
https://t.me/nikoocake
———————————————————————————————
ممنون از حمایت شما
#شیرینی_خونگی #شیرینی_ناپلئونی #ناپلئونی
Music by:
www.bensound.com
همه توضیحات ...