آموزش قطاب خانگی | طرز تهیه قطاب ساده خانگی | قطاب آملی
#آموزش_قطاب #قطاب #شیرینی_خانگی #شیرینی_عید #شیرینی_عید_نوروز
یک قطاب خوشمزه و ساده مخصوص عید با موندگاری بالا. اموزششو یاد بگیر و درستش کن
قطاب آملی یکی از انواع قطاب ها می باشد که فوق العاده ساده و خوشمزه است و همان طور که مشخص است در آمل تهیه می شود. این قطاب جذاب و دوست داشتنی داخل فر تهیه می شود ولی شما می توانید بدون فر و داخل تابه دو طرفه نیز تهیه کنید و یا حتی می توانید آن را سرخ کنید. قطاب آملی گزینه خوبی برای شیرینی های نوروزی می باشد و ماندگاری بالایی دارد. شما می توانید این قطاب را در ظرف دربسته تهیه کنید. شما برای تهیه قطاب باید ابتدا خمیر آن را تهیه کنید و بعد با مواد میانی پر کنید.
قطاب انواع مختلف از شهرهای گوناگون می باشد. قطاب آملی یکی از آن قطاب هاست.
______________________________________________________________________
برای حمایت از من و دیدن آموزش هام روی لینک زیر کلیک کنید:
@maryam-respina
_________________________________________________________________
مقدار مواد لازم و طرز تهیه رو به صورت کامل روی خود ویدیو گذاشتم
______________________________________________________________
نکات مهم برای قطاب :
_ آرد رومرحله به مرحله به مواد اضافه کنید اصلا یکسره نریزید.
_ آردها با هم کمی متفاوت هستند ممکنه بعضی از آردها آبخور داشته باشند و کمی بیشتر از مقدار گفته شده استفاده بشه یا بعضی از آردها کمی کمتر .
_ پودر قند رو در هر شیرینی ای که استفاده میکنید حتما الک کنید
_ ماست باید شیرین و غلیظ باشه
_ برای مواد میانی قطاب می تونید برای راحت تر شدن کار ، داخل مواد به اندازه 1 ق چ گلاب بریزید تا تقریبا خمیری شکل بشه . اینجوری مواد نمیریزه .
______________________________________________________________________________________
یادتون نره که حمایتم کنید و با زدن دکمه سابسکرایب به من انگیزه بدید تا آموزشهای بیشتری رو در اختیارتون قرار بدم .
لینک کانال :
/ @maryam_respina
یک قطاب خوشمزه و ساده مخصوص عید با موندگاری بالا. اموزششو یاد بگیر و درستش کن
قطاب آملی یکی از انواع قطاب ها می باشد که فوق العاده ساده و خوشمزه است و همان طور که مشخص است در آمل تهیه می شود. این قطاب جذاب و دوست داشتنی داخل فر تهیه می شود ولی شما می توانید بدون فر و داخل تابه دو طرفه نیز تهیه کنید و یا حتی می توانید آن را سرخ کنید. قطاب آملی گزینه خوبی برای شیرینی های نوروزی می باشد و ماندگاری بالایی دارد. شما می توانید این قطاب را در ظرف دربسته تهیه کنید. شما برای تهیه قطاب باید ابتدا خمیر آن را تهیه کنید و بعد با مواد میانی پر کنید.
قطاب انواع مختلف از شهرهای گوناگون می باشد. قطاب آملی یکی از آن قطاب هاست.
______________________________________________________________________
برای حمایت از من و دیدن آموزش هام روی لینک زیر کلیک کنید:
@maryam-respina
_________________________________________________________________
مقدار مواد لازم و طرز تهیه رو به صورت کامل روی خود ویدیو گذاشتم
______________________________________________________________
نکات مهم برای قطاب :
_ آرد رومرحله به مرحله به مواد اضافه کنید اصلا یکسره نریزید.
_ آردها با هم کمی متفاوت هستند ممکنه بعضی از آردها آبخور داشته باشند و کمی بیشتر از مقدار گفته شده استفاده بشه یا بعضی از آردها کمی کمتر .
_ پودر قند رو در هر شیرینی ای که استفاده میکنید حتما الک کنید
_ ماست باید شیرین و غلیظ باشه
_ برای مواد میانی قطاب می تونید برای راحت تر شدن کار ، داخل مواد به اندازه 1 ق چ گلاب بریزید تا تقریبا خمیری شکل بشه . اینجوری مواد نمیریزه .
______________________________________________________________________________________
یادتون نره که حمایتم کنید و با زدن دکمه سابسکرایب به من انگیزه بدید تا آموزشهای بیشتری رو در اختیارتون قرار بدم .
لینک کانال :
/ @maryam_respina
همه توضیحات ...