خشک کردن میوه در فر - Drying Fruit in the Oven

123paz
123paz
مواد لازم:روش اول:آب  2 پیمانه موز به مقدار لازمشکر  1 پیمانه  لیمو به مقدار لازم  توت ف ...
مواد لازم:
روش اول:
آب  2 پیمانه موز به مقدار لازم
شکر  1 پیمانه  
لیمو به مقدار لازم  
توت فرنگی به مقدار لازم  
آلو به مقدار لازم  
انبه به مقدار لازم  
هلو به مقدار لازم  


طرز تهیه:
ابتدا آب و شکر را روی حرارت قرار می دهیم تا غلیظ شود و شربت آماده شود. سپس میوه ها را به صورت حلقه ای یا خلالی برش زده و داخل شربت می زنیم و کمی تکان می دهیم تا شربت اضافی از روی میوه بریزد( استفاده بیش از حد شربت باعث می شود میوه ها بسوزند). این کار را برای سیاه نشدن میوه خشک زمان آماده شدن انجام می دهیم. سپس میوه ها را روی کاغذ روغنی در سینی فر می گذاریم. به مدت 1 تا 3 ساعت( به ضخامت میوه بستگی دارد) در فر گذاشته و پس از آن می توانیم در یخچال و یا محیط خشک و خنک و دور از نور نگهداری کنیم.

همه توضیحات ...