تاحالا نون شلشلو جنوبی خوردی؟ توی تابه و بدون فر درست میشه

ECO COOK (آشپزی های پلاس مگ )
ECO COOK (آشپزی های پلاس مگ )
طرز تهیه نان شلشلو جنوبی محلی بسیار خوشمزه بدون فر در تابه ...
طرز تهیه نان شلشلو جنوبی محلی بسیار خوشمزه بدون فر در تابه
@ECO_COOK

دوستان عزیز کانال آشپزی ایرانی ما پر از آموزش آشپزی جدید آسان و سریع و خوشمزه هست  که به سادگی توضیح داده شده و وقت شمارو بیهوده تلف نمیکنه و ما تمام تلاشمونو کردیم تا همه آموزش ها مختصر و مفید باشه تا مورد رضایت شما عزیزان قرار بگیره 🙏❤️

مواد لازم برای تهیه نان شلشلو جنوبی:
سه پیمانه آرد سفید یا آرد سبوس دار
یک قاشق چایخوری نمک،
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
 یک و نیم قاشق غذاخوری خمیر مایه
یک قاشق غذاخوری شکر
نصف قاشق چایخوری زردچوبه
یک قاشق چایخوری پودر رازیانه
دو عدد تخم مرغ
نصف پیمانه روغن .
سه و نیم پیمانه شیر ولرم
مقداری کنجد

Ingredients for Sholsholoo bread:
3 cups of white flour or whole wheat flour
1 teaspoon of salt
1 teaspoon of baking powder
1 and a half tablespoons of instant yeast
1 tablespoon of sugar
Half a teaspoon of turmeric
1 teaspoon of fennel seeds powder (optional) powder
2 eggs
Half a cup of  vegetable oil
3 and a half cups of warm milk
Some sesame seeds

🛑دوستان عزیز قبل از تهیه نان و شروع کار با خمیر مایه نیاز هست که این توضیحات رو یکبار برای همیشه بخونید تا اطلاعاتتون درین مورد کامل شه و یک نان بسیار نرم و بافت پنبه ای داشته باشید:🛑

❇️ سلامت خمیر مایه که موجودی زنده و میکروسکوپی هست تحت شرایط نادرست از بین میره . خمیر مایه سالم می‌تونه تأثیر زیادی روی کیفیت و طعم نهایی نان داشته باشه.
اگر خمیر مایه به غفلت از بین بره، ممکنه نان تهیه شده هم کیفیت پایین‌تری داشته باشه یا اصلاً پف نکنه.
در ادامه، توضیحاتی در مورد اینکه خمیر مایه توی چه شرایطی از بین میره و چطور می‌تونید جلوی این مسأله رو بگیرید مینویسم:

🚫دمای بیش از حد مایع اضافه شده🚫
دمای بیش از حد مایع اضافه شده ( آب یا شیر ) که معمولا باید گرم باشه ، باعث از بین رفتن خمیرمایه میشه. بهمین دلیل مایع رو قبل از اضافه کردن با کمک انگشتتون تست کنید، چند ثانیه انگشتتون رو داخل مایع نگه دارید ،نباید احساس سوزش کنید، فقط باید گرم باشه.
دلیل گرم بودن آب یا شیر اینه که هم مواد راحت تر حل میشن و هم باعث میشه فعالیت مخمرها سریع تر انجام شه تا خمیرتون سریع تر پف کنه و هم اینکه به توسعه گلوتن کمک میکنه.

🚫دمای محیط🚫
دمای ایده‌آل که خمیر رو میذارید استراحت کنه باید ( حدود 27-24 درجه سانتی‌گراد) باشه که دمای یک اتاق گرم هست. خمیر رو اگر در دمای کمتر قرار بدید باعث کند شدن فعالیت خمیر مایه میشه و ممکنه بیشتر طور میکشه تا حجمش دوبرابر شه، اما اگر در دمای بالا قرار بدید سریع از بین میرن و کلا خمیرتون خراب میشه و دیگه پف نمیکنه و نانتون سفت میشه.
بطور مثال اگر کمی نزدیک به شوفاژ یا بخاری هم بذارید باعث سریع تر شدن فعالیتوشون میشه اما اگر بیش از حد نزدیک کنید از بین میرن.

🚫سالم بودن خمیر مایه 🚫
موقع خرید خمیر مایه به تاریخش دقت کنید، هرچند که اگر فروشنده در شرایط درستی نگهداری نکرده باشه باعث خراب شدنش میشه، پس هر خمیر مایه ای که تهیه کردید برای بار اول قبل از اضافه کردنش به مواد، حتما با این روش تست کنید و برای دفعات بعد مستقیم و مثل همین ویدیو با بقیه مواد مخلوط کنید.
❇️حدود یک تا دو قاشق غذاخوری خمیر مایه رو با نصف استکان آب گرم و یک قاشق چایخوری شکر ( به عنوان منبع تغذیه کمک می‌کنه و فعالیت مخمر رو بیشتر می‌کنه) مخلوط کنید و اجازه بدید ده الی پانزده دقیقه بمونه. ❇️
اگر مخمر به درستی فعال باشه، کف زیادی در سطح محلول تشکیل می‌شه و در برخی موارد ممکنه حتی از استکان سر ریز شه!
توجه به بوی مخمر: همچنین می‌تونید بوی مخمر رو هم بررسی کنید. مخمر سالم باید بوی خوبی داشته باشه و بوی عفونی یا نامطبوع نداشته باشه.
بهتره خمیر مایه رو داخل یخچال نگهداری کنید.
_____________________________________________
این شیرینی مربایی بدون فر رو از دست نده که فوق العادس! 👇
شیرینی عید بدون فر مربایی مشهدی ( مار...

اگه فقط سیب زمینی و تخم مرغ داری این غذای خوشمزه و جدید رو حتما درست کن👇
😍👌 تخم مرغ و سیب زمینی داری؟ توی ۱۰ د...

راز کلم رستورانی ترد و خوشمزه 😋👇
ترشی کلم طرز تهیه رستورانی | آموزش آش...

سیر و تخم مرغ رو با هم مخلوط کن از نتیجش شگفت زده میشی👇🤩😱
سیر و تخم مرغ رو با هم مخلوط کن از نت...
_____________________________________________

دوستای عزیزم با سابیکرایب و لایک کردن ویدیوهامون لطف بزرگی به مامیکنید و به ما انگیزه میدید تا ویدیو های آشپزی بیشتری توی کانالمون بذاریم.🥰😍🙏
مرسی که این ویدیو رو تماشا کردید
😍👇اگه هنوز سابسکرایب نکردی اینجارو بزن👇
https://www.seevid.ir/api/yid/ECOCOOK1?su...
_____________________________________________

💡 Click the text [cc] on the top right of the video and the three dots on the top right and click TRANSLATE and YOU CAN ENABLE SUB-TITLES.

#شلشلو
#نان_محلی #نان_بدون_فر

آشپزی اسان و خوشمزه,آشپزی اسان,آشپزی آسان,آشپزی آسان و فوری,آشپزی آسان و سریع و خوشمزه,اموزش اشپزی اسان و راحت,آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی ساده,آشپزی ایرانی جدید,آشپزي ايراني,آشپز ایرانی,کانال آشپزی ایرانی,
نان خانگی,نان محلی جنوبی,نان تابه ای,نان بسیار نرم,نان شلشلو,طرز تهیه نان شلشلو,نان محلی,پخت نان بدون فر,طرز تهیه نان خانگی,نان افغانی,نان صبحانه,tawa naan,bread recipe,طرز پخت نان بدون فر,نان تابه‌ای,طرز تهیه نان بدون فر,نان بدون فر,نان خانگی ساده در ماهیتابه,طرز پخت نان,طرز تهیه نان,نان عصرانه,آموزش نان محلی,آموزش,آموزش آشپزی,آموزش آشپزی ایرانی,آموزش آشپزی افغانی,آموزش آشپزی ساده,آشپزی,آشپزی ایرانی,آشپزی ایرانی جدید,آشپزی آسان,cooking

همه توضیحات ...