‎ |دونات درفر|بدون نیاز به خمیر مایه|پیراشکی در فر|Baked Donuts|

936 بازدید
بیشتر
Naazgol T.
Naazgol T.
...
@naazgolt.4127 عضویت در کانال:
اینستاگرام من naazgolack


اگه دنبال یه گزینه کمی  سالم تر برای دونات هستین حتما رسپی امروز رو امتحان کنین. توی این دونات ها به جای  خمیر مایه  از بیکینگ پود و جوش شیرین استفاده می شه و به جای سرخ کردن هم می ذاریمشون توی فر. اگه قالب مخصوص دونات ندارین می تونین توی قالب کاپ کیک درستشون بکنین و دونات های گرد و  تپل داشته باشین

مواد لازم برای ۶ تا ۸ عدد دونات:
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شکر قهوه ای ۱/۳ پیمانه
ماست ۱/۴ پیمانه
شیر ۱/۴ پیمانه
کره آب شده ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۱ پیمانه
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

برای تاپینگ روی دونات ها:
شکر سفید ۳/۴ پیمانه
دارچین ۱ قاشق چایخوری
کره آب شده ۱/۲ پیمانه

- فر رو روشن می کنیم تا به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت برسه. سینی مخصوص دونات رو کاملا چرب می کنیم. اگه سینی مخصوص دونات ندارین می تونین از سینی کاپ کیک استفاده کنین
- تو یه کاسه بزرگ آٰرد+بیکینگ پودر+ جوش شیرین و دارچین رو با هم ترکیب می کنیم و می ذاریم کنار.
- تخم مرغ+ شکرقهوه ای رو با همزن برقی مخلوط می کنیم
- ماست رو اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن می زنیم
- شیر رو هم اضافه می کنیم. مواد رو در حدی می زنیم که مایه یکدستی به دست بیاد
- کره آب شده رو هم اضافه می‌کنیم
- مخلوط آرد رو به ترکیبمون اضافه می‌کنیم و در حدی هم می زنیم که با بقیه مواد مخلوط بشه. مایه ای که به دست می یاد غلیظ خواهد بود
- مایه دونات رو به کیسه زیپ لاک یا قیف شیرینی پزی منتقل می کنیم و حفره های سینی دونات رو پر می کنیم. مواظب باشین که حفره ها رو بیش از حد پر نکنین
- مدت زمان پخت: ۹ تا ۱۰ دقیقه
- وقتی دونات ها کمی خنک شدن می ریم سراغ غلتوندنشون تو تاپینگ شکر و دارچین
-  تو یه کاسه شکر و دارچین رو مخلوط می کنیم و تو یه کاسه دیگه کره آب شده رو قرار می دیم
- دونات ها رو دونه دونه اول توی کره آب شده  و بعد توی ترکیبب شکر و دارچین می غلتونیم
- دونات ها  سبک و خوشمزه مون آماده ن!
- نوش جان
Baked Donuts for 6 to 8 donuts:
Egg 1
Brown sugar 1/3 cup
Yogurt 1/4 cup
Milk 1/4 cup
Melted Butter 2 tablespoons
All purpose flour 1 cup
Baking powder 1 teaspoon
Baking soda 1/4 teaspoon

For the topping:
White sugar 3/4 cup
Cinnamon 1 teaspoon
Melted butter 1/2 cup
- In a large bowl whisk the flour+baking soda+baking powder+cinnamon and set it aside
- Preheat the oven to 350F and spray a donut pan with non-stick sprays and set aside
- Using a electric mixer, mix the egg and the brown sagar
- Add in the yogurt and milk and mix until smooth
- Turn off the mixer and using a spatula combine the flour mixture with the wet ingredients
- Do not over mix - the batter will be thick
- Using a ziplock bag pipe the batter  in to the donut cavities 3/4 full
- Bake for 9-10 minutes
Cinnamon topping:
Once the donuts are baked and cool enough to handle, dunk each donut in to the melted butter and then into the sugar+cinnamon mixture to coat all sides

همه توضیحات ...