Semolina Bread نان سمولینا

Faezeh
Faezeh
نان سمولینابرای تهیه ی این نان ما ابتدا نیاز به تهیه ی بیگا داریم.(بیگا )محصول نهایی پیش تخمیر می باشد که ‌‌مواد تشکیل د ...
نان سمولینا
برای تهیه ی این نان ما ابتدا نیاز به تهیه ی بیگا داریم.
(بیگا )محصول نهایی پیش تخمیر می باشد که ‌‌مواد تشکیل دهنده ی آن شامل آرد ، آب و مخمر هستند و در تهیه آن نمک استفاده نمی شود .این خمیر به مدت ۱۶ تا ۱۸ ساعت در محیطی با دمای مشخص استراحت می کند تا آماده ی مصرف شود . بیگا به دلیل سطح هیدراتاسیون پایین ، معمولاً در محدوده 50-60 درصد جذب آب ، سفت و سخت می باشد و نزد نانواهای ایتالیایی بیگا هماناندازه استفاده و محبوبیت دارد که که پولیش نزد نانواهای فرانسوی.. مواد لازم جهت تهیه ی بیگا
Biga
ارد دوروم ۴۸۹ گرم (  Durum flour
Semolina flour )ارد سمولینا ۴۸۹ گرم
آب ولرم ۵۳۹ گرم
مایه خمیر فوری ۱/۸ ق چایخوری
خمیر اصلی
ارد  دوروم ۴۸۹ گرم (Durum)
ارد سمولینا ۴۸۹ گرم
ارد نان ۹۷۷ گرم
روغن زیتون ۱۲۰ گرم
آب ۱۴۳۱ گرم
پودر خمیر ترش فوری ۱۴ گرم
Biga حدود ۱۵۱۳ گرم
نمک ۶۳ گرم
کنجد برای تزیین
طرز تهیه:
برای تهیه بیگا آردها و آب و مایع خمیر را با سرعت پایین همزن به مدت ۳ دقیقه با سری هوک ترکیب پکنید و سپس به داخل یک ظرفدربدار منتقل کرده و در فضایی که حرارتش حدود ۲۴ درجه سانتیگراد هست به مدت ۱۸ ساعت استراحت دهیدتا حجم خمیر دو برابرشود. روز بعد برای تهیه ی خمیر اصلی ارد ها و روغن زیتون و آب و مایه خمیر و بیگای آماده شده با سری هوک همزن با سرعت پایینبه مدت ۳ دقیقه بزنید.سپس دستگاه را خاموش کنید روی کاسه را بپوشانید و به خمیر ۱۵ دقیقه استراحت دهید.حالا نمک را اضافهکنید و با سرعت پایین برای سه دقیقه ی دیگر خمیر را بزنید.دستگاه را خاموش کنید خمیر را چانه کنید و روی خمیر را بپوشانید و بهخمیر نیم ساعت استراحت دهید بعد نیم ساعت پف خمیر را بگیرید و دوباره روی خمیر را بپوشانید و ۳۰ دقیقه ی دیگر به خمیراستراحت دهید. با این مقدار مواد ما حدود ۵ کیلو و ۱۰۰ گرم خمیر داریم . حالا خمیر را به اندازه ی سایز چانه های دلخواه  باز کنید و‌روشون را کاور کنید و بهشون دوباره ۲۰ دقیقه زمان استراحت بدهید . بعد ۲۰ دقیقه به ترتیب چانه ها را به مدلی که دوست دارید طبقآموزش های قبلی که داده بودم باز کنید ، آماده کنید . سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده گذاشته و روی خمیر رابپوشانید و برای بار آخر به خمیر۴۰ دقیقه استراحت بدهید سپس در فر از قبل گرم شده که درون آن ظرف آب داغ گذاشته شده با حرارت۴۷۰ درجه فارنهایت ( ۲۴۳ سانتیگراد) ابتدا به مدت ۱ دقیقه با بخار آب داغ و سپس ظرف اب را خارج کنید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازهدهید نان ها  بپزند تا موقعی که زیر و رویشان طلایی شود سپس تان ها را خارج کرده و اجازه دهیدخنک شوند و نوش جان کنید GOLBANOO
My Instagram link is:
Instagram: pastrychef_faezeh
My Facebook link pages  are:
Facebook: fallahfaezeh
Facebook: 559525380752641

همه توضیحات ...