ویفر رنگارنگ با طعم خاطره انگیز ، بچه ها عاشقش میشن #شیرینی_پزی #ترفند #آشپزی #ایرانی #آشپزی_حرفه_ای
ویفر رنگارنگ خانگی
مواد لازم
یک پیمانه آرد سفید
نصف پیمانه روغن مایع
دو سوم پیمانه پودر قند
نصف قاشق چایخوری وانیل
برای سس کارامل
یک پیمانه شکر
پنجاه گرم کره گرم شده
۱۵۰ گرم خامه صبحانه گرم شده
چهار ورق نان میکادو یا نان بستنی
یک پیمانه آرد سفید رو داخل تابه ریخته و پنج دقیقه تفت بدین
دقت کنین رنگ آرد نباید تغییر کنه
روغن مایع بریزین و بعد پودر قند اضافه و یکدست کنین
وانیل بریزین و بزارین کنار تا از داغی بیفته
برای سس کارامل
شکر رو داخل تابه بریزین و اجازه بدین یک لایه از شکر کارامل بشه
تابه رو کمی تکون بدین و وقتی دو سوم شکر کارامل شد ، هم بزنین
باید مراقب باشین نسوزه، وگرنه کارامل طعم سوختگی میگیره
شکر که کاملا کارامل شد ، کره و بعد خامه رو اضافه و یکدست کنین
کره و خامه باید گرم باشه ، وگرنه کارامل سفت و غیر قابل استفاده میشه
سس کارامل که از داغی افتاد ، نصفش رو روی یک نان میکادو بریزین و با کاردک صاف کنین و یک لایه نان روش بزارین و خوب فشار بدین
مواد وانیلی رو بریزین ، اگه سرد شد بود بهتره کمی گرم کنین
مواد رو صاف کنین و یک لایه نان بزارین
بقیه سس کارامل رو بریزین و صاف کنین
اگه سس سرد شده بود بهتره کمی گرم کنین
یک لایه نان بزارین و خوب فشار بدین
روی ویفر ها یک جسم سنگین بزارین و یکساعت بزارین کنار
با کمک خط کش اندازه گیری کنین و با چاقو اره ای برش بزنین
خیلی خوش طعم و با کیفیت هست ، حتما درست کنین که عاشقش میشین 🌺🌿
#آشپزی #آشپزی_ایرانی #آشپزی_مدرن #اشپزی_اسان #آشپزی_ایرانی #اشپزی_خونگی #خانه_داری #خانگی #هنرایرانی #هنر_در_خانه #هنر_آشپزی#شیرینی_پزی #شیرینی_خونگی #شیرینی_خانگی #شیرینی_ایرانی#نوستالژی #طعم #cooking #cookies #cookingchannel #iran #cakes #bakery
music:
Morning Mandolin
مواد لازم
یک پیمانه آرد سفید
نصف پیمانه روغن مایع
دو سوم پیمانه پودر قند
نصف قاشق چایخوری وانیل
برای سس کارامل
یک پیمانه شکر
پنجاه گرم کره گرم شده
۱۵۰ گرم خامه صبحانه گرم شده
چهار ورق نان میکادو یا نان بستنی
یک پیمانه آرد سفید رو داخل تابه ریخته و پنج دقیقه تفت بدین
دقت کنین رنگ آرد نباید تغییر کنه
روغن مایع بریزین و بعد پودر قند اضافه و یکدست کنین
وانیل بریزین و بزارین کنار تا از داغی بیفته
برای سس کارامل
شکر رو داخل تابه بریزین و اجازه بدین یک لایه از شکر کارامل بشه
تابه رو کمی تکون بدین و وقتی دو سوم شکر کارامل شد ، هم بزنین
باید مراقب باشین نسوزه، وگرنه کارامل طعم سوختگی میگیره
شکر که کاملا کارامل شد ، کره و بعد خامه رو اضافه و یکدست کنین
کره و خامه باید گرم باشه ، وگرنه کارامل سفت و غیر قابل استفاده میشه
سس کارامل که از داغی افتاد ، نصفش رو روی یک نان میکادو بریزین و با کاردک صاف کنین و یک لایه نان روش بزارین و خوب فشار بدین
مواد وانیلی رو بریزین ، اگه سرد شد بود بهتره کمی گرم کنین
مواد رو صاف کنین و یک لایه نان بزارین
بقیه سس کارامل رو بریزین و صاف کنین
اگه سس سرد شده بود بهتره کمی گرم کنین
یک لایه نان بزارین و خوب فشار بدین
روی ویفر ها یک جسم سنگین بزارین و یکساعت بزارین کنار
با کمک خط کش اندازه گیری کنین و با چاقو اره ای برش بزنین
خیلی خوش طعم و با کیفیت هست ، حتما درست کنین که عاشقش میشین 🌺🌿
#آشپزی #آشپزی_ایرانی #آشپزی_مدرن #اشپزی_اسان #آشپزی_ایرانی #اشپزی_خونگی #خانه_داری #خانگی #هنرایرانی #هنر_در_خانه #هنر_آشپزی#شیرینی_پزی #شیرینی_خونگی #شیرینی_خانگی #شیرینی_ایرانی#نوستالژی #طعم #cooking #cookies #cookingchannel #iran #cakes #bakery
music:
Morning Mandolin
همه توضیحات ...