آموزش پای سیب
آمادهاید برای قسمت جدید #شنبه_آموزش ؟ این قسمت قرار با هم #پای_سیب درست کنیم.
چی لازم دارید:
آرد نول ۴۰۰ گرم
پودر شکر ۱۲۰گرم
کره سرد ۱۵۰گرم
آب یخ ۳تا ۴ ق غ
تخم مرغ ۱عدد
وانیل کمی
سیب ۵عدد
دارچین ۱ق چ
شکر ۱/۴ پ
کره ۱ق غ
.
◀️ ابتدا آرد و کره سرد شده رو به همراه پودر شکر با دستگاه غذاساز هم بزنید یا با نوک انگشتتان خوب ماساژ دهید تا شبیه خرده نان شود.
◀️ در مرحله بعد تخم مرغ، وانیل و آب یخ رو قاشق قاشق اضافه کنید، (خیلی عجله نکنید) مجدد با نوک انگشتتان ورز دهید تا دوباره شبیه خمیر نرمی دربیاد.
⚠️ حواستون باشه، ورز زیاد یا با کف دست ورز دادن باعث آب شدن کره به خاطر گرمای کف دست میشه و در نهایت خمیر پای سفت میشه.
◀️ حالاخمیر رو پهن کنید سلفون بکشید به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید.
◀️ مخلوط سیب خرد شده، کره، دارچین، شکر و آب رو روی حرارت گذاشته تا سیبها پخته بشه.
◀️ خمیر رو دربیارید روی تخته آرد پاشی کنید، پهن کنید و داخل قالب پای بگذارید.
⚠️ روی خمیر رو چنگال بزنید تا پف نکند.
◀️ مواد پای رو که خنک شده روی خمیر ریخته و از باقی مانده خمیر، نوارهای یک اندازه ببرید و روی پای به صورت موازی بچینید(شکلش مهم نیست طبق سلیقتون با نوارا میتونید روی اون رو هم تزیین کنید)
◀️ در مرحله بعد شیر و زرده تخم مرغ رو با هم ترکیب کنید و با برس روی پای بکشید.
◀️داخل فر به مدت ۳۰ تا۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد
🍘 نوش جان.
.
کوکیکلاب اپلیکیشن تخصصی سفارش آنلاین شیرینیوآجیل🔸
.
www.kookiclub.ir
.
#آشپزی #شیرینی #دستپخت #کیک_خانگی #آشپزی_آسان
#ما_براتون_شیرینی_میاریم
چی لازم دارید:
آرد نول ۴۰۰ گرم
پودر شکر ۱۲۰گرم
کره سرد ۱۵۰گرم
آب یخ ۳تا ۴ ق غ
تخم مرغ ۱عدد
وانیل کمی
سیب ۵عدد
دارچین ۱ق چ
شکر ۱/۴ پ
کره ۱ق غ
.
◀️ ابتدا آرد و کره سرد شده رو به همراه پودر شکر با دستگاه غذاساز هم بزنید یا با نوک انگشتتان خوب ماساژ دهید تا شبیه خرده نان شود.
◀️ در مرحله بعد تخم مرغ، وانیل و آب یخ رو قاشق قاشق اضافه کنید، (خیلی عجله نکنید) مجدد با نوک انگشتتان ورز دهید تا دوباره شبیه خمیر نرمی دربیاد.
⚠️ حواستون باشه، ورز زیاد یا با کف دست ورز دادن باعث آب شدن کره به خاطر گرمای کف دست میشه و در نهایت خمیر پای سفت میشه.
◀️ حالاخمیر رو پهن کنید سلفون بکشید به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید.
◀️ مخلوط سیب خرد شده، کره، دارچین، شکر و آب رو روی حرارت گذاشته تا سیبها پخته بشه.
◀️ خمیر رو دربیارید روی تخته آرد پاشی کنید، پهن کنید و داخل قالب پای بگذارید.
⚠️ روی خمیر رو چنگال بزنید تا پف نکند.
◀️ مواد پای رو که خنک شده روی خمیر ریخته و از باقی مانده خمیر، نوارهای یک اندازه ببرید و روی پای به صورت موازی بچینید(شکلش مهم نیست طبق سلیقتون با نوارا میتونید روی اون رو هم تزیین کنید)
◀️ در مرحله بعد شیر و زرده تخم مرغ رو با هم ترکیب کنید و با برس روی پای بکشید.
◀️داخل فر به مدت ۳۰ تا۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد
🍘 نوش جان.
.
کوکیکلاب اپلیکیشن تخصصی سفارش آنلاین شیرینیوآجیل🔸
.
www.kookiclub.ir
.
#آشپزی #شیرینی #دستپخت #کیک_خانگی #آشپزی_آسان
#ما_براتون_شیرینی_میاریم
همه توضیحات ...