زنان صدای سرکوب شدگان ، سخنرانی مریم رجوی ارلزکورت لندن ۱ تیر ۱۳۷۵-۱ تیر ۱۴۰۲

Simay Azadi TV
Simay Azadi TV
۳۰خرداد روز خروش مردم ایران علیه سرکوب آزادیها سرآغاز مقاومت تمام‌ عیار علیه استبداد مذهبیروز تحقق اراده مردم ایران در شکل‌گ ...
۳۰خرداد روز خروش مردم ایران علیه سرکوب آزادیها سرآغاز مقاومت تمام‌ عیار علیه استبداد مذهبی
روز تحقق اراده مردم ایران در شکل‌گیری ارتش آزادیبخش ملی و روز شهدا و زندانیان سیاسی است
زن ایرانی در برابر هیولایی به مقاومت برخاسته که از اعماق قرون سربرآورده و موجودیتش به زن‌ستیزی و آپارتاید جنسی است
هیولایی که فقط دشمن مردم ایران نیست، بلکه با تمامی بشریت سر جنگ دارد وصلح جهانی را تهدید می‌کند
این مرتجعان که به نام دین مردم ایران و زنان ایران را سرکوب می‌کنند و به صدور ارتجاع و تروریسم می‌پردازند
نه‌تنها هیچ ربطی به اسلام ندارند. دین‌فروشند و برای مقاصد شوم ضدانسانی خوداز نام اسلام سوء استفاده می‌کنند
تنوره کشیدن دیو ارتجاع و سخت‌تر شدن شرایط برای زنان ما تنها یک پیام و یک راه‌حل داشت:مقاومت تمام‌عیار آری، سازش و تسلیم هرگز
ترجیح می‌دهم در آغاز صحبتم به زنان آزاده‌یی که در سراسر جهان برای برابری و رهایی مبارزه کرده‌اند، ادای احترام کنم، و به زنان ستمدیده میهنم‌ ایران درود بفرستم؛ زنانی که تاکنون دههاهزار تن از آنها شهید راه آزادی شده‌اند. و اجازه می‌خواهم که در همین‌جا، در رأس این فروغهای جاویدان ملت ایران، از شهید اشرف رجوی یاد کنم؛ زنی که در زندان شاه، در اثر شکنجه، شنوایی یک گوشش را از دست داد و آثار زخمهای زیادی بر بدن داشت، اما در حاکمیت آخوندی، خمینی و لاجوردی او را به‌شهادت رساندند و از پیکر بی‌جانش هم درنگذشتند. دژخیمان در برابر سایر زندانیان اوین، پیکر بی‌جانش رامُثله کردند
سلام بر اشرف و برهمه پرچمداران و شهیدان راه آزادی.
بله، این رنجها و این خونها، بهای آزادی است همان کشاکشی بی‌امانی که به فلسفه "بودن یا نبودن"فرزند انسان معنا می‌دهد. همان"نغمه آزادی نوع بشر"که به‌رغم جباران ستمگر، هرگز خاموشی نمی‌پذیرد همان"آه شرربار" سرکوب‌شدگانی که بنیاد ستم را زیر و زبر می‌کند.
زنان، نخستین سرکوب‌شدگان تاریخند که علاوه بر تحمل ستم سیاسی،اقتصادی و اجتماعی، کفاره "گناه" زن بودن را هم بایدبپردازند. اگر زنان نیمی از تمامیت انسانهای روی کره زمین هستند، پس ستم جنسی و فرهنگ مبتنی بر آن بلافاصله روی نیمه دیگر ـ یعنی همه مردان بازتاب دارد و مرد‌ را هم دربند و آلوده نگه می‌دارد. یعنی که آزادی قطعی و نهایی فرد و اجتماع انسانی در گرو آزادی زن سرکوب شده است یعنی ستم جنسی، همه پهنه‌های دیگر وجود و فعالیت انسانی را دربر می‌گیرد شاعر بزرگ ایران سعدی، چه خوب گفته است که:
بنی آدم اعضای یک پیکرند
که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به‌درد آورد روزگار
دگر عضوها را نمانَد قرار
تاریخ از بردگان خیلی صحبت کرده و در مورد جشن هایی که به سبب آزادی آنها برپا‌شده، فراوان سخن گفته است. اما از "برده برده‌ها"یعنی از دردمندترین وستمکش ترین بخش اجتماع انسان است، کمتر صحبت شده است. و ما امروز جمع شده‌ایم تا صدای گمشده در آوارِ قرنها و هزاره‌های سرد و خاموش را به گوشها برسانیم: صدای زنان؛ صدای سرکوب‌شدگان.
تاریخ بشر از یک‌سو تاریخ دست‌یافتن به آزادی است، اما از طرف دیگر، تاریخ ِ غم‌انگیز ستمهاست. اگر‌چه آدم توانست خودش را از اسارت مطلق طبیعت به‌تدریج رها‌کند، ولی خیلی زود به اسارت هم‌نوع خود درآمد. و بدین‌ترتیب تاریخ با ستم ِ انسان بر انسان آغاز شد. در‌ تراژدی بزرگ بردگی، ‌که نرونها و فرعونها آن را کارگردانی کردند، صدای سرکوب‌شدگان در صفیر تازیانه‌ها گم شده بود. آنچه بود، صدای زنجیرها بود و عصر سیاه بردگی که تا مغز استخوانها رسوخ کرده بود.
آیا انسان تا ابد محکوم این سرنوشت کور خواهد بود؟ پاسخ این سؤال را مردم ناصریه در آن روز از مسیح شنیدند که چنین می‌خروشید: "مرا فرستاد تا شکسته‌دلان را شفا بخشم و تا کوبیدگان را آزاد سازم".
پیام مسیح ترجمانِ روشن این تقدیرِ هستی‌شناسانه بود که "می‌توان و باید بر اسارت و بردگی شورید". قیام اسپارتاکوس هم بی‌تردید از این باور نشأت می‌گرفت که اسارت، هرگز ابدی نیست و آزادی سرانجام دست‌یافتنی است. اگر‌چه او و یارانش می‌دانستند که حداقل برای آنها آزادی جز بر بالای صلیبها متصور نیست. اسپارتاکوس در آستانه آخرین نبرد، خطاب به یارانش گفت:
"دوستان ما راههای درازی را با هم پیمودیم می‌خواستیم به سرزمینمان برویم و آزاد زندگی کنیم امافردا، باز هم باید بجنگیم. شاید برای ما در این جهان جایی وجود نداشته باشد.
روز بعد "از رم تا کاپوا شش‌هزار برده به صلیب کشیده شدند"و این بهای آزادی بود. ولی از آن پس، صدای سرکوب‌شدگان فریادی شد که در همه‌جا طنین انداخت و پایان عصر بردگی را نوید داد.
"من یک زنم
زنی که از آغاز،
با پای برهنه،
عطشِ تندِ زمین را
در پی قطره‌یی آب درنوردیده است…"
. آری، سرکوب‌شدگان امروز، فاتحان فردایند. صدای آنان تا جاودان طنین خواهد داشت.
سیمای آزادی ۱ اردیبهشت ۱۴۰۲

#ایران
#نه_شاه_نه_شیخ
#IranRevolution
https://www.iranntv.com/
شبکه‌های اجتماعی سیمای آزادی
Facebook: SimayAzadi
https://www.instagram.com/accounts/lo...
Twitter: simayazaditv
https://www.pinterest.co.uk/simayazad...
https://t.me/simayazaditv
https://vimeo.com/simayazadi

همه توضیحات ...