طرز تهیه شیرینی نارگیلی به ساده ترین روش به سبک قنادی ها

24,979 بازدید
بیشتر
قاشق چنگال Ghashogh Changal
قاشق چنگال Ghashogh Changal
آموزش شیرینی نارگیلی به روش ساده و سری _ Persian coconut sweetsمواد لازم برای شیرینی نارگیلیپودر نارگیل چرب ...
آموزش شیرینی نارگیلی به روش ساده و سری _
Persian coconut sweets

مواد لازم برای شیرینی نارگیلی

پودر نارگیل چرب ۱۵۰ گرم ( ۲ پیمانه )
پودر قند ۲۷۰ گرم ( ۱ و ۲/۳ پیمانه )
روغن مایع ۱۰۵ گرم ( ۱/۲ پیمانه )
سفیده تخم مرغ ۱۲۰ گرم ( ۱/۲ پیمانه )
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری

🧶🧶🧶🧶🧶🧶🧶🧶🧶🧶🧶🧶🧶🧶🧶🧶


Ingredients for coconut sweets

Fatty coconut powder 150 grams (2 cups)
270 grams of powdered sugar (1 and 2.3 cups)
105 grams of liquid oil (1/2 cup)
Egg white 120 grams (1/2 cup)
1/2 teaspoon vanilla
1 tablespoon lemon juice



🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮🔮


طرز تهیه شیرینی نارگیلی

برای شروع پودر نارگیل و سفیده تخم مرغ و پودر قند رو به خوبی مخلوط کنید .

روغن مایع را روی شعله گاز قرار دهید تا کاملا داغ شود .

بعد از داغ شدن روغن مایع آن را به مایع شیرینی اضافه کنید و خیلی سری مواد را هم بزنید که سفیده تخم مرغ نپزد.

مواد شیرینی رو داخل یخچال به مدت ۲ ساعت قرار دهید تا استراحت کند .

بعد از استراحت مایه شیرینی یدونه از شیرین ها رو قیف بزنید داخل فر قرار بدید اگر شیرینی پهن نشد یا یه ترک بزرگ داشت نشانه این است که مایه شیرینی سفت است و نیاز به مقدار کمی سفیده تخم مرغ داد و اگر شیرینی شما زیادی پهن شد یعنی مایه شیرینی شما شل است و نیازمند مقدار خیلی کمی به آرد برنج دارید .
بعد از این که تمام نکات را رعایت کردید شیرینی ها را قیف بزنید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزد.


✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️


Coconut Cookies recipe

To start, mix coconut powder, egg white and powdered sugar well.

Put the liquid oil on the gas flame until it is completely hot.

After the liquid oil is heated, add it to the pastry liquid and stir the ingredients so that the egg white does not cook.

Place the pastry in the refrigerator for 2 hours to rest.

After the pastry dough has rested, pour some of the sweets into a funnel and put them in the oven. If the pastry does not spread or has a big crack, it means that the pastry is hard and needs a little egg white. If your pastry spreads too much, it means Your pastry is loose and you need a very small amount of rice flour.
After following all the tips, put the cookies in a funnel and put them in the oven at a temperature of 180 degrees Celsius and let them cook for 15 to 20 minutes.

#شیرینی_نارگیلی
#قاشق_چنگال
#GhashoghChangal
شیرینی نارگیلی

همه توضیحات ...