طرز تهیه ترشی لبوی ساده خانگی خوشمزه و مخصوص رستورانی - Pickled beetroot

Nastaran Bano
Nastaran Bano
با ما همراه باشید تا ترشی لبو و ترشی لبوی فوری و نکات کلیدی ترشی لبو و درست کردن ترشی لبو را در این ویدیو با نسترن بانو را با هم ...
با ما همراه باشید تا ترشی لبو و ترشی لبوی فوری و نکات کلیدی ترشی لبو و درست کردن ترشی لبو را در این ویدیو با نسترن بانو را با هم تهیه کنیم

سلام دوستای عزیزم امیدوارم که روز خیلی خوبی داشته باشید من اومدم با یه خوشمزه دیگه ترشی لبو ازون دسته ترشی هاییه که هم خوشمزس هو خیلی زیبا و خوشرنگه حتماً درستش کنید و امتحان کنید که عاشقش میشید بریم برای درست کردنش 😘
💜حدودا یک کیلو و نیم لبوی قرمز
💜یک لیوان سرکه
💜یک لیوان آب لبو
💜کمی نمک
💜یک قاشق غذاخوری شکر بدلخواه
💜دوحبه سیر بدلخواه
❤️ابتدا لبو ها رو شسته سرو تهش رو میگیریم و با پوست اجازه می‌دیم که پخته بشه
❤️بعد از پخته و خنک شدن پوستشون رو میگیریم
❤️هر مدلی که دوست دارید برش بزنید
❤️یک شیشه تمیز و استریل انتخاب میکنیم تا ❤️نیمه شیشه لبو میریزیم دو حبه سیر وسطش میذاریم و ادامه لبو ها تا شیشه پر بشه
❤️سرکه آب لبو نمک و شکر رو ترکیب کرده و به لبو اضافه میکنیم
❤️درش رو محکم میکنیم
❤️یک هفته الی ده روز بعد امادست
✔️در جای خنک نگهداری بشه من توی یخچال گذاشتم
✔️اگر ترشی رو خیلی ترش دوست دارید میتونید از لبو رو حذف و فقط سرکه بریزید
✔️سرکه سفید و قرمز فرقی نداره
امیدوارم دوست داشته باشید 😘🌹

Subscribe to my YouTube Channel Here:❤️❤️ https://bit.ly/persiantaste
حتما در کانال ما عضو بشوید : ❤️❤️ https://bit.ly/persiantaste ❤️❤️

#persiantaste #ترشی_لبو #آموزش_آشپزی

همه توضیحات ...