Afghani Ashak Chuchvara Easy and Detailed | آشک با نکات مهم و دقیق به روش آشپزخانه مزار

Ashpazkhane Mazar
Ashpazkhane Mazar
+ eggs : 1+ plain flour : 500g+ salt : 2 teaspoon+ water : 200ml+ leek : 400g+ black pepper : half teaspoon ...
+ eggs : 1
+ plain flour : 500g
+ salt : 2 teaspoon
+ water : 200ml
+ leek : 400g
+ black pepper : half teaspoon
+ coriander seeds : 1 teaspoon
+ chili powder : 1 teaspoon
+ salt : 1 teaspoon
+ oil : 1 tablespoon
+ hot water / salt/ oil

+ minced meat : 400g
+ oil : 100ml
+ garlic : 2 cloves
+ salt : 1 teaspoon
+ turmeric : 1 teaspoon
+ garlic powder : 1 teapsoon
+ black pepper : half teaspoon
+ coriander seeds : 1 teaspoon
+ paprika powder : 1 teaspoon
+ tomato paste : 2 tablespoon
+ water : 600ml



+  تخم : 1 عدد    
+ آ رد : 3 گیلاس
+ نمک : 2 قاشق چایخوری
+ آب : یک گیلاس                      
+ گندنه : 400 گرام      
+ مرچ سیاه : نیم قاشق چایخوری
+  تخم گشنیز : یک قاشق چایخوری
+ مرچ : یک قاشق چایخوری
+ نمک :یک قاشق چایخوری
+ روغن : یک قاشق غذاخوری
آب  جوش / نمک / روغن

گوشت کوفته : ۴۰۰ صد گرام
روغن مایع : نیم گیلاس یا صد ملی لیتر
سیر : سه دندانه
نمک : یک قاشق چایخوری
زرد چوبه : یک قاشق چایخوری
پودر سیر : یک قاشق چایخوری
مرچ سیاه : نیم قاشق چایخوری
تخم گشنیز : یک قاشق چایخوری
پودر مرچ دلمه : یک قاشق چایخوری
رب بادنجان رومی : دو قاشق غذاخوری
آب : سه گیلاس

همه توضیحات ...