طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی و رستورانی: آموزش نکات ته چین رستورانی خوشمزه

3,239 بازدید
بیشتر
Cook with shiva
Cook with shiva
طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی و رستورانی: آموزش نکات ته چین رستورانی خوشمزه، در این ویدیو با طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی و آموزش درست ...
طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی و رستورانی: آموزش نکات ته چین رستورانی خوشمزه، در این ویدیو با طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی و آموزش درست کردن ته چین مرغ به روش ته چین رستورانی همراه با نکات مهم پخت یک ته چین رستورانی خوشمزه آشنا می شوید، برای درست کردن ته چین مرغ مجلسی باید بوی زهم مرغ را بگیریم و برای اینکه ته چین شما مانند ته چین رستورانی خوشرنگ شود زعفران بیشتر استفاده کنید، ماست ته چین باید غلیظ باشد و برنج را کمتر بجوشانید. با رعایت این نکات میتونید یک ته چین مرغ مجلسی خوشمزه درست کنید.

مواد لازم برای ته چین مرغ
نصف سینه مرغ بزرگ یا یک سینه مرغ کوچک
پیاز یک عدد
یک چوب دارچین
چند تا برگ بو
چند دانه فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری نمک
۱/۳ قاشق چایخوری زردچوبه
یک و نیم لیوان آب
یک فنجان زرشک ۴۰ گرم
یک فنجان خلال بادام و پسته
سه پیمانه برنج
یک قاشق غذاخوری پودر قند
مایه ته چین👇
سه عدد زرده تخم مرغ
یک عدد تخم مرغ کامل
۱/۳ قاشق چایخوری نمک
۱/۳ قاشق چایخوری فلفل سفید
دو تا سه قاشق غذاخوری زعفران غلیظ
یک قاشق غذاخوری گلاب
۵ قاشق غذاخوری ماست غلیظ
یک قاشق غذاخوری خامه
یک قاشق غذاخوری ابلیمو
۹ قاشق غذاخوری روغن مایع
کره ‌‌و روغن برای تفت دادن زرشک و مرغ
زعفران برای مرغ و زرشک
نمک به اندازه لازم برای برنج

Recipe for festive and restaurant-style "Tahchin" chicken: Learn the delicious restaurant-style Tahchin preparation with this video, including the correct method for making Tahchin chicken in the restaurant style along with important cooking tips. To make festive Tahchin chicken, you need to capture the aroma of the chicken, use more saffron to make your Tahchin colorful like the restaurant style, the Tahchin yogurt should be thick, and simmer the rice less. With these tips, you can make a delicious festive Tahchin chicken.

Ingredients for Tahchin chicken:
- Half a large chicken breast or one small chicken breast
- One onion
- One cinnamon stick
- bay leaves
- Several black peppercorns
- Half a teaspoon of salt
- 1/3 teaspoon of turmeric
- One and a half cups of water
- One cup of barberries (40 grams)
- One cup of chopped almonds and pistachios
- Three cups of rice
- One tablespoon of powdered sugar
-Several black peppercorns.
Tahchin Sauce:
- Three egg yolks
- One egg
- 1/3 teaspoon of salt
- 1/3 teaspoon of white pepper
- Two to three tablespoons of thick saffron
- One tablespoon of rosewater
- 5 tablespoons of thick yogurt
- One tablespoon of cream
- One tablespoon of lemon juice
- 9 tablespoons of oil
- Butter and oil for sautéing barberries and chicken
- Saffron for chicken and barberries
- Salt as needed for rice

_______________________________________________

طرز تهیه ته چین مرغ پرسی و فینگرفودی ... ته چین پرسی تکنفره

روش تهیه ته انداز مرغ: طرز تهیه ته ان... 👈ته انداز مرغ و بادمجان

زرشک پلو با مرغ غذای اصیل ایرانی : آم... 👈زرشک پلو با مرغ

طرز تهیه قرمه سبزی : آموزش قرمه سبزی،... 👈قرمه سبزی

خورشت قیمه اصیل ایرانی همراه نکات لاز... 👈خورشت قیمه

آموزش خورشت کرفس: دستور خورشت کرفس از...
👈خورشت کرفس
_______________________________________________
if you enjoyed the video , please like it and subscribe to my channel and ring the bell so that you’ll be notified whenever upload a new video
If you have any questions , tell me In the comments
I read all the comments and I will answer all your questions .
خوشحال میشم اگه ویدئو رو لایک کنید و‌ کانالمو سابسکرایب کنید و زنگوله رو بزنید تا به محض انتشار ویدئو جدید باخبر بشید ، لطفا توی کامنتها سوال و نظرات خودتون رو بهم بگین من همه ی کامنتها رو‌ میخونم و به سوالای شما جواب میدم.
_______________________________________________
#شیوا_خلیلی  #ته_چین  #غذای_ایرانی

https://t.me/cookwithshiva 👈لینک کانال تلگرام

https://instagram.com/cookwithshiva?r... لینک اینستاگرام

همه توضیحات ...