Saffron Syrup , آموزش شربت بار برای زولبیا و بامیه
#saffronsyrup
#شربت_بار
#avi
Ingredients:
2 cup (500g) granulated sugar
¾ cup + 1 tbsp (200g) water
1 tablespoon brewed saffron
1/4 cup rose water
1/4 teaspoon citric acid
1/4 cup glucose syrup
Cardamom seeds (optional)
مواد لازم :
شکر ۲ پیمانه یا ۵۰۰ گرم
آب ۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۱/۴ پیمانه
گلوکز ۱/۴ پیمانه
جوهر لیمو ۱/۴ قاشق چایخوری
دانه هل سه چهار عدد
thanks for watching , please like , share and subscribe.
آموزش آشپزی و شیرینی با آوی
برای دیدن آموزش های من لطفا عضو کانال شوید سابسکرایب کنید و به دوستانتون معرفی کنید
امیدوارم از آموزش های من لذت ببرید ، ممنون که همراهی میکنید
#شربت_بار
#avi
Ingredients:
2 cup (500g) granulated sugar
¾ cup + 1 tbsp (200g) water
1 tablespoon brewed saffron
1/4 cup rose water
1/4 teaspoon citric acid
1/4 cup glucose syrup
Cardamom seeds (optional)
مواد لازم :
شکر ۲ پیمانه یا ۵۰۰ گرم
آب ۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۱/۴ پیمانه
گلوکز ۱/۴ پیمانه
جوهر لیمو ۱/۴ قاشق چایخوری
دانه هل سه چهار عدد
thanks for watching , please like , share and subscribe.
آموزش آشپزی و شیرینی با آوی
برای دیدن آموزش های من لطفا عضو کانال شوید سابسکرایب کنید و به دوستانتون معرفی کنید
امیدوارم از آموزش های من لذت ببرید ، ممنون که همراهی میکنید
همه توضیحات ...