مربای انبه-ازانبه تازه ولی سفت مربائی خوشمزه و پرفایده با بوی گلاب درست کنید. Iranian Food-Mango Jam

Iranian Food- خوراک ایرانی
Iranian Food- خوراک ایرانی
مربای انـبـه ؛ مربائی پرفایده و سرشار ار ویتامینهای ث و آ و آهن است.از انـبه های تازه ولی کمی سفت تر این مربا را درست کرده ایم ک ...
مربای انـبـه ؛ مربائی پرفایده و سرشار ار ویتامینهای ث و آ و آهن است.از انـبه های تازه ولی کمی سفت تر این مربا را درست کرده ایم که پس از پخت و آماده شدن لهیده نشده و کمی دندان گیر باشند. مانگوی تازه را با کمک چاقوی سیب زمینی کنی پوست میکنیم . گوشت دور هسته مانگو را جدا کرده و آنها را به اندازه و فرم دلخواه برده ایم. یک مانگوی نیم کیلوئی در حدود 400 گرم گوشت مانگوی خالص بدست میدهد. مزه های مربای مانگو: فلفل قرمز تند را ریزه میکنیم. ؛ مانگوها را با دمای نیمه گرم به مدت 20 دقیقه میجوشانیم . مربا را آزمایش آمادگی میکنیم و سپس به آن گلاب و زعفران زده ایم. پس از یکدقیقه پخت مربا آماده است. مایه های بکار برده در مربای انبه اینها هستند:ا
انبه بدون پوست و درشت ریز شده 500 گرم
آب2  دسی لیتر/20 سانتی لیتر
شکر در حدود 180 گرم
فلفل قرمز تند نصف دانه
گلاب یک قاشق چایخوری
زعفران یک نوک چاقو

How to make Mango Marmalade
500  frozen mango in pieces
2 dl /20 cl Water
180g of sugar
½ red chili pepper
1 tsp Rose water
1 knife-sliced saffron

همه توضیحات ...