نحوه برش اصولی کیک به سه روش جهت فیلینگ گذاری و خامه کشی _ آموزش صفر تا صد کیک تولد

آشپزی خوب با طاهرهFOOD GOOD
آشپزی خوب با طاهرهFOOD GOOD
برش زدن کیک پایه به صورت کاملا صاف ومنظم  در امر فیلینگ گذاری و خامه کشی کیک تولد بسیار مهم است.من در این ویدیو سه روش برای ...
برش زدن کیک پایه به صورت کاملا صاف ومنظم  در امر فیلینگ گذاری و خامه کشی کیک تولد بسیار مهم است.من در این ویدیو سه روش برای برش زدن کیک رو بهتون یاد میدم تا بتونید با هر ابزاری که در منزل دارید کیک ها رو
صاف و منظم برش بزنید
.
شروع ویدیو نحوه برش زدن کبک جهت فیلینگ گذاری و خامه کشی00:00
روش اول جهت برش زدن کیک برای فیلینگ گذاری و خامه کشی00:20
روش دوم جهت برش زدن کیک برای فیلینگ گذاری و خامه کشی01:40
روش سوم جهت برش زدن کیک برای فیلینگ گذاری و خامه کشی03:48
________________


من طاهره دهقان هستم.متولد سال ۱۳۷۲ از شهر باستانی یزد؛عاشق کیک پزی،شیرینی پزی،آشپزی کردن،درست کردن دسر ،فینگر فودو..در کل به درست کردن غذاها وشیرینی های خوشمزه وبسیار لذیذ در عین حال ساده وسریع علاقه دارم.اومدم تا تجربیات خودم را به شما هم منتقل کنم ودر کنار شما عزیزان بهترین روش پخت به همراه تمامی نکات طلایی مربوط به آن ها را بگم.اگر شما هم مثل من عاشق درست کردن خوشمزه های رنگارنگ هستید ودوست دارید که کیک های تولد،انواع شیرینی ها وغذاهای سالم ،رژیمی ،خانگی، سنتی و مدرن رو یاد بگیرید پس با من همراه باشید .

همه توضیحات ...