Intan Chacha Ft Adi Gaclex - Kakean Pacar (OFFICIAL VIDEO)

8,996,566 بازدید
بیشتر
SMM Production
SMM Production
Intan Chacha Ft Adi Gaclex - Kakean Pacar (OFFICIAL VIDEO) Title              : Kakean P ...
Intan Chacha Ft Adi Gaclex - Kakean Pacar (OFFICIAL VIDEO)
Title              : Kakean Pacar
Artist            : Intan Chacha Ft Adi Gaclex
Songwriter   : Kenool

℗ & ©  SMM RECORDS

LIRIK :

KAKEAN PACAR

Yen pance kowe sayang
Kui teko ati
Ora mung manis suwe2 nglarani

Yen wes ono sing anyar
Sing lawas lali
Usume ngono kui dek

Wong lanang pacare akeh
kabeh di pameri
Jarene sayang2 kenal sing anyar terus lali

Tresno nggo dolanan
Gawe loro ati
mesakne di apusi 2x

Reff

Kudu di pikir
Ojo gampang percoyo
Ojo kesusu
Goleko sing iso jogo
Jogo tresnamu ora di sambi kene kono
Akeh contone
Awale manis omonge
Waleh golek liyane

Aktivasi RBT Reff :
Telkomsel   : Ketik       KPCFY      Kirim ke 1212
XL                 : Ketik   18718496    Kirim ke 1818
TRI                : Ketik   10002127    Kirim ke 1212
Indosat         : Ketik  53033444   Kirim Ke 808

Aktivasi RBT Song :
Telkomsel   : Ketik       ECPAF      Kirim ke 1212
XL                 : Ketik   18718497    Kirim ke 1818
TRI                : Ketik   10002126    Kirim ke 1212
Indosat         : Ketik  53033445   Kirim Ke 808  

Download Original Audio :
Link On Joox :
https://www.joox.com/id/album/DhTz2lV...

Link On Spotify :
https://open.spotify.com/album/7JzzdG...

Link On Itunes :
https://music.apple.com/at/album/1565...

Link On Langit Musik :
https://www.langitmusik.co.id/shareSo...

Link On Deezer :
https://www.deezer.com/search/Kakean%...

Link On qobuz :
https://www.qobuz.com/gb-en/album/kak...

Link On KKBOX :
https://www.kkbox.com/tw/en/song/QTE0...

Link On Amazon Music :
https://www.amazon.de/dp/B093SVRYSS/r...


Dengarkan Juga Playlist Hits Kami di   :

Langit Musik "155 HIT'S DJ REMIX"   :
https://play.langitmusik.co.id/playli...

Langit Musik "120 HIT'S SONG SMM"   :
https://play.langitmusik.co.id/playli...

Spotify "SMM TOP PLAYLIST"  :
https://open.spotify.com/playlist/2PG...





Video Klip Intan Chacha lainnya :
Intan Chacha - kowe pujaan hatiku : Intan Chacha - Kowe Pujaan Hatiku (OF...
Intan Chacha - Sehati Karo Kowe : Intan Chacha - Sehati Karo Kowe {Dj K...
Intan Chacha - aku sopomu : Intan Chacha - Aku Sopomu (OFFICIAL V...
Intan chacha - pengen jadian : Intan Chacha - Pengen Jadian (OFFICIA...
Intan Chacha - sawangen aku : Intan Chacha - Sawangen Aku (OFFICIAL...
Intan Chacha - butuh tatih tayang : Intan ChaCha - Butuh Tatih Tayang (OF...
Intan Chacha - I Love You Tanpa Rasa : Intan Chacha - I Love You Tanpa Rasa ...
Intan Chacha - Nyawang Story Mu : Intan Chacha - Nyawang Story mu {Dj K...
Intan Chacha - Mboh Ra Mikir : Intan Chacha - Mboh Ra Mikir (OFFICIA...
Intan Chacha - Penak Karo Kowe : Intan Chacha - Sehati Karo Kowe {Dj K...
Intan Chacha - Ojo Cemburu : Intan Chacha - Ojo Cemburu (OFFICIAL ...
Intan Chacha - Nglarani Mboten Kulino : Intan Chacha - Nglarani Mboten Kulino...
Intan Chacha - Akeh Duite Nambah Bojone : Intan Chacha - Akeh Duite Nambah Bojo...
Intan Chacha - Sliramu Ning Atiku : Intan Chacha - Sliramu Ning Atiku (OF...
Intan Chacha - Nyusu Ben Ndang Lemu : Intan Chacha - Nyusu Ben Ndang Lemu (...
Intan Chacha - Ben Ayu Akeh Ragate : Intan Chacha - Ben Ayu Akeh Ragate (O...
Intan Chacha - Mantansu : Intan Chacha - Mantansu (Mangan Ketan...
Intan Chacha - Tonggo Dewe : Intan Chacha - Tonggo Dewe (OFFICIAL ...
Intan Chacha - Mboten Pareng Nakal : Intan Chacha - Mboten Pareng Nakal (O...
Intan Chacha - Sambel Korek : Intan Chacha - Sambel Korek (OFFICIAL...
Intan Chacha - Isin Karo Bojone : Intan Chacha - Isin Karo Bojone (OFFI...
Intan Chacha - Tuman Inbokan : Intan Chacha - Tuman Inbokan (OFFICIA...
Intan Chacha - Sayur Tanpa Garam : Intan Chacha - Sayur Tanpa Garam (OFF...
Intan Chacha - Like Like For You : Intan Chacha - Like Like For You (OFF...

Find us  :
suaramega.mandiri.96
smm_records
https://www.instagram.com/suaramegama...

#SMMOfficialArtist #IntanChacha #KakeanPacar

همه توضیحات ...