پیراشکی گوشت و سیب‌زمینی مادام ژانت، طعمی یادآور نغمه دل‌انگیز پیانوی بانوی هنرمند ارمنی

130,979 بازدید
بیشتر
Yummy Gastronomy
Yummy Gastronomy
در این قسمت از برنامه ...
در این قسمت از برنامه #یامی_گسترونومی #مهیار با یک سورپریز ویژه، رسپی اوریجینال مادام ژانت برای تهیه یک پیراشکی لذیذ بدون گلوتن تقدیم می‌نماید. این خوراک سریع و لذیذ و آسان، برای پذیرایی از عزیزترین مهمانان شما جایگاه ویژه‌ای در میز مزه و اردوور و حتی به عنوان یک غذای اصلی خواهد داشت.
تمامی جزییات دقیق مراحل انجام کار در این ویدیو تقدیم شده تا حتی کم‌تجربه‌ترین آشپز نیز قادر به گرفتن بهترین نتیجه ممکن باشد

اخطار مهم!
اگر از کیفیت سیب‌زمینی مورد استفاده مطمئن نیستید، از زودپز استفاده نفرمایید و در قابلمه عادی به اندازه ای بپزید که چنگال به راحتی تا مرکز فرو برود. و در هر صورت هم، به هیچ عنوان بیش از ۲۰ دقیقه در زودپز نپزید تا از له شدن بیش از اندازه جلوگیری شود.

مواد مورد نیاز برای ۸ عدد پیراشکی (غذای اصلی برای ۳-۴ نفر)
توضیح مهم: ۷۵۰ گرم گوشت استفاده شده برای ۱۶ الی ۱۸ پیراشکی بزرگ کافیست. مازاد مایه گوشت که در ویدیو تهیه شد، برای استفاده دفعه بعدی به فریزر منتقل شد.)
گوشت گوساله چرخ کرده با ۱۰ درصد چربی ۳۵۰ گرم
سیب زمینی ۱ کیلو
جعفری تقریبا یک فنجان (۲۵۰ م.ل.) حجم خرد شده
پیاز سفید یا زرد حدود ۱۵۰ گرم نگینی ریز
فلفل سیاه تازه ساییده نیم قاشق چ.خ
زردچوبه ۱/۳ قاشق چ.خ
نمک ۱/۲ قاشق چ.خ. برای مایه گوشت و همین مقدار برای مایه سیب‌زمینی
تخم مرغ تازه ۱ عدد.
روغن کافی برای سرخ کردن
************
توضیح در مورد گرانول (آرد) سیب زمینی:
در صورت بروز مشکل و شل بودن مایه طبق توضیحاتی که در ویدیو گفته شد، از حداکثر یک پیمانه (فنجان/کاپ) گرانول سیب زمینی که به آن آرد سیب زمینی نیز گفته می‌شود، استفاده بفرمایید. توجه بفرمایید که این نشاسته سیب زمینی نیست، سیب زمینی پخته شده و گرانول (پودر درشت) شده و خشک شده است که رطوبت اضافی را جذب خواهد کرد، بی آنکه تغییر نامطلوبی در بافت و طعم حاصل کند.
در ایران با مارکهای برتر و گلها و آذرپوره در اغلب سوپرمارکتها موجود است
در خارج از ایران به نامهای
Potato granules, granulated potatoes, instant mashed potatoes
قابل خرید است.
مجددا تاکید می‌شود: از نشاسته سیب زمینی، آرد گندم یا نخودچی، یا پودر نان (پودر سوخاری) استفاده نفرمایید.

فهرست کامل پخش همه مزه‌جات یامی گسترونومی:
مزه‌جات
لینک به ویدیوی آموزش نچسب‌کردن تابه استیل:
آموزش روش حرفه ای نچسب کردن ظروف پخت ...
لینک به ویدیوی آموزش سس تند چیلی گارلیک :
سس تند سیر و فلفل به سبک ویتنامی، افز...
اگر به تاهینی علاقه ندارید، این سس را امتحان بفرمایید:
سس ساندویچ مریلین مونرو، ستاره ای فرا...
لینک به ویدیوی آموزش کامل تهیه خیارشور پروبیوتیک به روش تخمیر لاکتیکی
خیارشور طبیعی خوشمزه و مفید برای سلام...
لینک به ویدیوی نکات بهداشت آشپزخانه و دستکش یکبار مصرف:
بررسی علمی نکات مثبت و منفی و روش صحی...
لینک به ویدیوی آموزش تهیه نان ساج روستایی سبوس‌دار:
آموزش تخصصی نان لذیذ سبوس دار سبک روس...

توصیه‌های مهم بهداشتی:
برای سرخ کردن از ظروف تفلون (و دیگر ظروف نچسب مانند گرانیت و ...) استفاده نفرمایید! این ظروف سرطانزا، در چنین سطوح دمای پخت بسیار خطرناک‌تر هم هستند. به توضیحات ابتدای این ویدیو توجه بفرمایید:
آموزش روش حرفه ای نچسب کردن ظروف پخت ...
استفاده مجدد از روغن با توجه به نظر متخصصین علوم غذایی مبنی بر احتمال تولید رادیکال‌های آزاد و افزایش ریسک ابتلا به سرطان، توصیه نمی‌شود! لطفا از روغنی با نقطه دود مناسب (طبق توصیه‌های اعلام شده در ویدیو) استفاده بفرمایید.
************

همه توضیحات ...