شیرینی ناپلئونی ( شیرینی ناپلونی ) خانگی دقیقا مثل قنادی

Elnaz Tasty Homemades
Elnaz Tasty Homemades
بیارم ناپلئونی رِ؟! از وقتی کرونا اومده شیرینی خریدن برای بعضیا از جمله خود من که عاشق شیرینی هستم خیلی سخت شده ! از طرفی قیمت ش ...
بیارم ناپلئونی رِ؟! از وقتی کرونا اومده شیرینی خریدن برای بعضیا از جمله خود من که عاشق شیرینی هستم خیلی سخت شده ! از طرفی قیمت شیرینی هم هر روز داره بالاتر میره ! اگه شما هم جزء طرفدارای سرسخت شیرینی مخصوصا شیرینی تر هستین تا آخر این آموزش همراه من باشین که قراره بهتون یاد بدم چطوری با هزینه خیلی کمتر شیرینی ناپلئونی رو دقیقا مثل قنادیا درست کنین

ممنون میشم با لایک و کامنت ازم حمایت کنین🥰
🔥واسه درست کردنش هم فقط به این مواد نیاز داریم🔥
--------------------------------------
خمیر هزارلا
خامه قنادی
پودر پسته
پودر قند
-----------------------------------------
1️⃣ اول از همه خمیر هزارلا رو از فریزر در میاریم که کاملا یخش آب شه، بعد اونو به  قسمت های مساوی تقسیم میکنیم
2️⃣ خمیرها رو میذاریم داخل فر از قبل گرم شده تا با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت بپزه
3️⃣وقتی خمیرها پختن و خنک شدن اونا رو به دو قسمت تقسیم میکنم
4️⃣ بعد دو طرف خمیر رو با چاقو میتراشیم و میذاریم کنار
5️⃣تو مرحله بعدی یه مقدار خامه قنادی  رو از فریزر در میاریم تا از  سفتی در بیاد بعد 2 دقیقه با دور کند و 6دقیقه با دور تند میزنیم که فرم بگیره
6️⃣حالا  از خامه فرم گرفته میذاریم روی خمیر ها و تا سه لایه تکرار میکنیم البته تعداد لایه ها اختیاریه
7️⃣در نهایت از اون خمیر های تراشیده شده میریزیم روش و با پودر پسته یا پودر قند تزئین میکنیم
راستی
چون قدرت فرهای مختلف فرق داره، دما میتونه از 180 تا 200 متغییر باشه، خودتون حواستون باشه که خوب بپزه❤️
و اینکه
مدت زمانی که خامه نیاز به زدن داره برای  فرم گرفتن هم ممکنه متغیر باشه❤️
نوش جونتون🥰

همه توضیحات ...