کباب کوبیده رستورانی شف فرزانه، آموزش کباب کوبیده آبدار و خوشمزه با نکات طلایی، آموزش آشپزی حرفه ای

شف مصطفی عبدالهی chef mostafa abdollahi
شف مصطفی عبدالهی chef mostafa abdollahi
کباب کوبیده رستورانی شف فرزانه، آموزش کباب کوبیده آبدار و خوشمزه با نکات طلایی، آموزش آشپزی حرفه ای🔶 تاریخچه مختصری از کباب ...
کباب کوبیده رستورانی شف فرزانه، آموزش کباب کوبیده آبدار و خوشمزه با نکات طلایی، آموزش آشپزی حرفه ای
🔶 تاریخچه مختصری از کباب کوبیده

بوی کباب می‌رسد از مطبخم به دل/ پیغام آشنا نفس روح‌پرور است»
این شعر را شیخ اطعمه، قرن هفتم هجری در وصف کباب سروده است تا سندی باشد که ثابت کند کباب نه‌تنها حالا جزو محبوب‌ترین غذاهاست، بلکه از گذشته سلیقه ذائقه ایرانی بوده است.
البته مشخصا کباب کوبیده امروزی منظور ایشون نبوده.

🛑 کباب کوبیده  غذای مورد علاقه ناصرالدین شاه

برخی در تاریخ نوشتند به دستور شخصی ناصرالدین شاه که سفرهایی به سرزمین  قفقاز داشته و نوعی غذای قفقازی را به ایران وارد کرده که بعدها آشپزهای درباری شیوه پخت آن را کمی تغییر داده‌اند و شکل اولیه کوبیده را خلق کردند.
از طرفی برخی معتقدند زمان ولیعهدی ناصرالدین شاه در تبریز ملازمی (نوکر،همدم)  بود به نام حاج علی الله که کباب های دلچسبی طبخ می کرد و همان تبحر او باعث شد که با آمدن ناصرالدین شاه و آغاز حکومت وی در تهران حاج علی الله نیز جزء آن شش نفری باشد که با او به تهران آمدند.
و چنین می شود که حاج علی الله راه گشا کباب کوبیده به حرم ناصرالدین شاه میشود.

◀️البته این غذا در دوره شاه اسماعیل صفوی نیز مشابهی داشته و البته به گفته برخی مولفین شاید به بیش از ۵۰۰ سال قبل هم برسد ،
اما کوبیده به صورت امروزی از دوره قاجار فراگیر شد.

◀️یک نکته  اینکه در گذشته دور برای تهیه‌ی گوشت های کبابی، به جای سیخ فلزی از تَرَکِه‌‌های تر و تازه استفاده می‌شد. آن‌ها را تیز می‌کردند و گوشت را بر آن‌ها سوار کرده و روی آتش می‌گذاشتند (قطعا نه کوبیده امروزی).
ترکه‌های نازک انار بهترین سیخ‌های طبیعی را به وجود می‌آورند. در هنگام استفاده از ترکه به جای سیخ باید آتش را به دقت تنظیم و کباب را به درستی بر روی آتش می‌چرخاندند تا سیخ یا کباب نسوزد.
اصطلاح «نه سیخ بسوزه نه کباب» هم اشاره به همین موضوع دارد.

🔶مظفرالدین شاه که پس از ناصرالدین شاه به سلطنت رسید، آشپز معروف او را از دربار بیرون کرد و میرزا علی اکبر خان (آشپز ناصرالدین شاه) هم در بازار تهران دکانی باز کرد و در آن به مردم کباب می‌فروخت. گفته می‌شود این مغازه اولین کبابی ایران در بازار تهران بوده است.

🛑واحد شمارش چلوکباب «دست» است.
یک دست چلوکباب معمولاً به یک بشقاب پر از پلو، کباب برگ (یک سیخ) یا
کوبیده (دو سیخ) گفته می‌شود که همراه با گوجه فرنگی کباب شده، سماق، پیاز و نوشیدنی (معمولا دوغ) سرو می‌شود.

آموزش کباب کوبیده رستورانی و پرطرفدار👌
آموزش کباب کوبیده رستورانی خوشمزه با ...
آموزش آدانا کباب ترکیه ای: به صورت حرفه ای 👇👇

آموزش شاه خورشت ها قیمه نثار قزوینی به صورت حرفه ای پیشنهاد میکنم حتما ببینید👇
قیمه نثار بهترین و کاملترین آموزش قیم...
آموزش جوجه کباب با استخوان رستورانی اصل👌👇
آموزش جوجه کباب با استخوان رستورانی ب...
پر تکنیک ترین و اصولی ترین آموزش پیتزای رستورانی👌👇
طرز تهیه خمیر پیتزا جادویی و خوشمزه ب...
آموزش سس خردل پر کاربردترین سس در آشپزی این آموزش رو بهتون توصیه میکنم حتما ببینید واقعا عالیه فقط کافیه ببینید تا به حرفم پی ببرید👌👌👇👇👇
طرز تهیه سس خردل رستورانی بهترین سس ب...
آموزش پوره سیب زمینی رستورانی
آموزش پوره سیب زمینی رستورانی به همرا...
آموزش ماهی کباب مریوانی(کردی)
بهترین روش کباب کردن ماهی👌
طرز تهیه ماهی کباب مریوان با ذغال|بهت...
آموزش اصولی بی استخوان کردن ماهی🐟👩‍🍳👨‍🍳👌👇
آموزش پاک کردن و فیله کردن و بی استخو...
هر آنچه باید درباره زعفران بدانید.
همه چیز درباره زعفران کاملترین و بهتر...

🔔نکاتی که در کامنت ها پین کردم رو مطالعه بفرمایید و برای اینکه متوجه بشم مطالعه کردید کامنت رو لایک بفرمائید. 🔔👨‍🍳👩‍🍳
هر روز یه آموزش آپلود میکنم زنگوله رو فعال کنید و کانال رو سابسکرایب کنید تا از آموزش های بعدی بهره مند بشید. 👑👌🔔❤👨‍🍳👩‍🍳🍔

#iraniancuisine
#kebap #kebab
#کباب #کوبیده #غذا #آشپزی #recipe #کباب_تابه_ای #کباب_کوبیده #مصطفی_عبدالهی #جوجه_کباب #آشپزی_ایرانی #آشپزی_آسان #آشپزی_حرفه_ای #آشپزی_در_طبیعت

همه توضیحات ...