طرز تهیه سس پیتزا و لقمه پپرونی، پیتزا پپرونی با نواب، How to make pizza sauce, tomato sauce
سس پیتزا:
گوجه: ۱ کیلو
سیر: ۳ تا ۵ حبه
سبزیجات رو رنده کنید و با روغن زیتون سرخ کنید.
فلفل سیاه
نمک
آویشن
۲۰ دقیقه سرخ کنید.
با نون لقمه، اول سس بزنید، بعد پنیر بزنید، پپرونی (با هر چیزی که دوست دارید) رو بزنید و اون رو داخل فر با دمای ۲۱۰ درجه قرار بدید تا طلایی بشه.
#نواب_ابراهیمی #رنگوببین
گوجه: ۱ کیلو
سیر: ۳ تا ۵ حبه
سبزیجات رو رنده کنید و با روغن زیتون سرخ کنید.
فلفل سیاه
نمک
آویشن
۲۰ دقیقه سرخ کنید.
با نون لقمه، اول سس بزنید، بعد پنیر بزنید، پپرونی (با هر چیزی که دوست دارید) رو بزنید و اون رو داخل فر با دمای ۲۱۰ درجه قرار بدید تا طلایی بشه.
#نواب_ابراهیمی #رنگوببین
همه توضیحات ...