آشپزی: خورش سیب آلو /Apple- Plum Stew

123paz
123paz
213 بار بازدید - 4 سال پیش - مواد لازم:گوشت گوسفندی  300 گرم
مواد لازم:
گوشت گوسفندی  300 گرم  
پیاز خردشده  1 عدد
زردچوبه   ½ قاشق چایخوری
لپه   1 پیمانه
رب گوجه فرنگی  1 قاشق غذاخوری
سیب   3 عدد
آلو   1 پیمانه
زعفران و آبلیمو  به مقدار لازم
شکر و آب و نمک  به مقدار لازم
روغن و فلفل   به مقدار لازم

طرز تهیه:
پیاز را ریز خرد کرده و در روغن کمی تفت داده و زردچوبه به آن می زنیم سپس گوشت های تکه شده را با آن تفت می دهیم. لپه ها را که از قبل خیس کرده بودیم به آن اضافه کرده و در رب گوجه می غلطانیم و کمی آب جوش می ریزیم و می گذاریم لپه و گوشت خوب بپزد. سیب ها را خلالی ریز کرده و به همراه آلو ها به خورشت در حال پخت اضافه می کنیم. کمی که از پخت کامل خورشت اطمینان پیدا کردیم، شکر، آب لیمو و زعفران آب کرده را اضافه می کنیم و می گذاریم روی شعله ملایم تا خورشت جا بیفتد. بعد از مدتی خورشت آماده است و می توانیم به همراه برنج سرو کنیم.

تعداد نفرات  4 نفر      
زمان آماده سازی  15 دقیقه
زمان پخت  3 ساعت و 45 دقیقه
کالری              1373
Apple- Plum Stew

4 servings
Ready in 4 hours
1373 cals                                                                                                      

Ingredients
Meat :300 g                                                                    
Chopped Onion: 1 unit                                        
Turmeric; ½ Table spoon                                        
Split pea: 1 cup                                        
Tomato paste: 1 table spoon                          
apple: 3 pcs                          
Plums: 1 cup                                        
Lemon juice
Water, Saffron, salt and pepper
Sugar in the required amount                                        
Oil in the required amount                                        

Directions
Chop onion and saute it in oil. Add turmeric and chopped meat. Fry. Then, add already soaked split peas. Add tomato paste and stir. Pour some boiled water and let it to cook.
slice apples and add them to cooking stew along with plums. Once we fully assure the stew has been cooked well, add sugar, lemon sour, and brewed saffron. Let to cook on low heat. After a while the stew is ready and we can serve with rice.
4 سال پیش در تاریخ 1399/03/26 منتشر شده است.
213 بـار بازدید شده
... بیشتر