Persian Baslogg | Baslogh | باسلوق خانگی خانم کامیار | باسلوق گردویی | باسلوق رولی | باسلوق

Ashpazi.890m
Ashpazi.890m
Persian Baslogh  |  Baslogh  |  باسلوق خانگی  (روش خانم کامیار)  |  باسلوق گردویی  | &nb ...
Persian Baslogh  |  Baslogh  |  باسلوق خانگی  (روش خانم کامیار)  |  باسلوق گردویی  |  باسلوق رولی  |  باسلوق
Baslogh Recipe
باسلوق خانم کامیار
باسلوق شب یلدا
باسلوق لقمه ای
باسلوق گردویی

Subscribe To Ashpazi890m Channel Here: ⬇ ⬇ ⬇
https://www.seevid.ir/api/yid/Ashpazi890m...

Subscribe To Ashpazi890m Channel on Instagram: ⬇ ⬇ ⬇
Instagram: channel

Subscribe To Ashpazi890m Channel on Pinterest: ⬇ ⬇ ⬇
Pinterest: pins

▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ

Persian Baslogh  |  Baslogh  |  باسلوق خانگی  (روش خانم کامیار)  |  باسلوق گردویی  |  باسلوق رولی  |  باسلوق

باسلق نارگیلی با مغز گردو
مواد لازم برای ۴ نفر
شکر ۲۰۰ گرم
آب سرد ۲ لیوان
گلاب نصف فنجان
مغز گردو ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
نشاسته گل ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱ قاشق چایخوری
دستور پخت

طرز تهیه
برای تهیه باسلوق ابتدا آب سرد را داخل یک قابلمه مناسب بریزید سپس نشاسته را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم زدن را ادامه بدهید تا نشاسته به طور کامل در آب سرد حل شود.
برای هم زدن نشاسته حتما از کفگیر یا قاشق چوبی استفاده کنید و اگر نشاسته گلوله شد حتما با قاشق روی آن بزنید تا باز شود و هیچ گلوله نشاسته ای داخل آب نماند. پس از اینکه نشاسته به طور کامل در آب حل شد شکر را اضافه کنید.
شکر را باید کم کم به آب اضافه کنید و هم بزنید تا به طور کامل در آب حل شود. پس از اینکه شکر به طور کامل در آب حل شد روغن مایع را به همراه گلاب به قابلمه اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا باسلوق حالت خمیر به خود بگیرد.
پس از اینکه باسلوق حالت خمیری گرفت قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا باسلوق سرد شود. پس از اینکه باسلوق سرد شد آنرا به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا خودش را به طور کامل بگیرد و سفت شود.
پس از گذشت یک ساعت باسلوق را از یخچال خارج کنید سپس دست هایتان را با روغن چرب کنید و باسلوق را کمی ورز دهید. در پایان باسلوق را به شکل یک استوانه شکل دهید و برش بزنید و در پودر نارگیل غلت دهید سپس با مغز گردو تزیین و سرو کنید.

نکات کلیدی تهیه باسلوق خانگی
– باسلوق فقط تا هنگامی که گرم باشد، قابل شکل دادن است. پس در مرحله ی آخر باید سرعت عمل داشته باشید.
– با کمی رنگ خوراکی ژله ای میتوانید باسلوق به رنگ های دلخواه تهیه کنید. باسلوق زعفرانی نیز با اضافه کردن زعفران دم کرده در مرحله ششم، به دست می آید.
– برای شفاف تر شدن باسلوق میتوانید کمتر از نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو به مواد اولیه اضافه کنید.
– کنجد، گل محمدی و مغزهای دلخواه را میتوانید جایگزین پودر نارگیل و مغز گردو نمایید.
– برای تهیه باسلوق کشدار میتوانید از 200 گرم گلوکز مایع به جای گلاب استفاده کنید.

▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ

Persian Baslogh  |  Baslogh  |  باسلوق خانگی  (روش خانم کامیار)  |  باسلوق گردویی  |  باسلوق رولی  |  باسلوق

Baslogh is one of the old Iranian desserts, which today is mostly consumed as a sweets with tea.

Ingredients:
Gelatin powder 2 tbsp
Starch 2 glasses
Sugar 2 glasses
Vanilla a teaspoon
3 glasses of water
Rose water half glass
Coconut powder to the required amount
Walnut brain to the required amount

Recipe:
Choose a suitable pot and add the starch with a glass of water and then leave the pot for 15 minutes. After 15 minutes, mix the water and starch mixture with hand mixer to make it homogeneous.
Next, add sugar and 2 glasses of water and mix the ingredients well. In the next step, put the pot on a gentle heat and continue stirring until the starch is ground and the potassium is damaged.
Meanwhile, we dissolve gelatin powder with half a glass of water in a bin Mari method and add to the potato containing starch. In the next step, add the rose water and vanilla to the ingredients and continue the stirring continuously.
Shaking the material should be continued until the material is slightly concentrated, after the material is tightened slightly, remove the pot from the heat. Next, select a smooth surface and pour some coconut powder on it.
Take some of the scones with a spoon and put on coconut powder. Now graze the coconut with coconut powder to form your own. After it's ready, put a walnut on it and press it.

🌟 نوش جان - Bon apetit 🌟
#باسلوق_ژله ای
#FruityBaslogh
#JellyBaslogh

همه توضیحات ...