با اینکه داخل این کیک خرماست اما بافت اسفنجی بی‌نظیری داره😋👌بهترین ایده برای مراسمها🤌

110 بازدید
بیشتر
Tayyebe's Bakery
Tayyebe's Bakery
سلام رفقا، کیک خرما یک دسر فوق‌العاده جذاب با بافتی اسفنجی که میتونید به صورت تخته ای درست کنید ونوش جان کنید 😋 ...
سلام رفقا، کیک خرما یک دسر فوق‌العاده جذاب با بافتی اسفنجی که میتونید به صورت تخته ای درست کنید ونوش جان کنید 😋
#کیک
موادلازم:
خرما بدون هسته: ۱۵۰گرم
شیر ولرم: ۱۷۰گرم
گردوی خردشده: ۶۰ گرم
سفیده تخم مرغ: ۵ عدد
نمک: ۱پینچ
شکر: ۲۷۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۵ عدد
وانیل: ۱/۲قاشق چایخوری
روغن مایع: ۱۴۰ گرم
آرد: ۳۶۰ گرم
بکینگ پودر: ۶ گرم
پودر کاکائو: ۲۰ گرم
طرزتهیه:
شیر ولرم به همراه خرما میکس کرده وگردو رو اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم، سفیده ها رو با نمک میزنیم با دور تند همزن تا کمی ابری بشه وحالا شکر را کم کم اضافه میکنیم و به همزدن ادامه میدیم تا شکر تمام شود وکاملا داخل سفیده ها حل بشه بعد دور همزن را کند کرده وزرده ها رو یکی یکی اضافه میکنیم و در حد مخلوط کردن میزنیم و وانیل و روغن رو نیز اضافه میکنیم و فقط درحد مخلوط شدن زده، حالا مخلوط شیر وگردو وخرما رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم به صورت دورانی درآخر آرد وبکینگ و پودر کاکائو رو الک کرده و کم کم اضافه میکنیم و دورانی ترکیب میکنیم تا یکدست بشه بعد قالب رو کاغذروغنی انداخته و دیواره هارو حتما با روغن جامد یا کره چرب کرده ومواد کیک رو تو تمام سطح قالب ریخته صاف کرده ودرفرازقبل گرم شده ۱۸۰درجه حدود ۳۰ الی ۳۵ دقیقه گذاشته تا کیک پخته بشه وبعد بیرون آورده کاملا که سرد شد برش داده و تزیین میکنیم، نوش جان 😋👌
دوستان میتونید به پیج اینستاگرام من سربزنید تا دستورهای بیشتری ببینید سپاسگزارم 🥰🙏
@tayyebesbakery
@Tayyebe_baker
#خرما #کیک #کیک_خونگی #کیک_ساده #ماه_رمضان #إفطار_رمضان #رطب
#شیرینی_پزی #شیرینی_خونگی #شیرینی #pastry #bakery #شیرینی_عید

Hello friends, Date cake is a very attractive dessert with a spongy texture that you can make and eat😍
#date_cake
ingredients:
Dates without seeds: 150 grams
Warm milk: 170 grams
Chopped walnuts: 60 grams
Egg whites: 5 pcs
Salt: 1 pinch
Sugar: 270 grams
Egg yolk: 5 pcs
Vanilla: 1/2 teaspoon
Liquid oil: 140 grams
Flour: 360 grams
Baking powder: 6 grams
Cocoa powder: 20 grams
Preparation method:
Mix lukewarm milk with dates, add walnuts and mix, add salt to the egg whites and whisk until it becomes slightly cloudy, and now add sugar little by little and continue stirring until the sugar is completely dissolved in the egg whites.  Then we slow down the speed of the mixer and add the yolks one by one and beat until mixed, add vanilla and oil and beat only until mixed, now add the mixture of milk, walnuts and dates and mix in a circle at the end of the flour.  Sieve the baking powder and cocoa powder and add it little by little and mix it until it becomes uniform. Then, put the mold on oiled paper and grease the walls with solid oil or butter. Pour the cake ingredients on the entire surface of the mold and smooth it, and preheat it to 180 degrees.  Leave it for 30 to 35 minutes until the cake is cooked, then take it out when it is completely cooled, cut it and decorate it, enjoy 😋👌
Friends, you can visit my Instagram pages to see more recipes. Thank you🤗🙏
@tayyebesbakery
@Tayyebe_baker
#cake #date #easyrecipe #cakes #cakerecipe #datecake

همه توضیحات ...