پودر لیمو و لیموی ورقه ای برای دمنوش‎

آشپزی با نارگل Ashpazi ba Nargol
آشپزی با نارگل Ashpazi ba Nargol
2.2 هزار بار بازدید - - طعم دهنده های غذایی محدود
طعم دهنده های غذایی محدود نیستند و بالعکس تنوع آن ها به قدری است که ممکن است نام تعدادی از آن ها برایمان ناآشنا باشد. گرد لیمو عمانی جزو یکی از طعم دهنده های غذایی رایج ایرانی است. بر خلاف لیمو عمانی که بسیار ترش است، پودر لیمو عمانی ملس بوده و طعم دهنده ای عالی برای اکثر غذاها محسوب می شود.
55 سال پیش در تاریخ 1403/04/04 منتشر شده است.
2,294 بـار بازدید شده
... بیشتر