شیرینی زبان قنادی با خمیر هزارلا

482 بازدید
بیشتر
kimiya kitchen
kimiya kitchen
عسل رقیق شده و زعفران رو، روی همه خمیر رومال کنید و بعد کمی شکر بپاشید، خمیر رو از وسط تا کنید و دوباره عسل و زعفرون رومال کنید ...
عسل رقیق شده و زعفران رو، روی همه خمیر رومال کنید و بعد کمی شکر بپاشید، خمیر رو از وسط تا کنید و دوباره عسل و زعفرون رومال کنید به اندازه دلخواه برش بدین و در فر از قبل گرم شده حرارت ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵-۲۰ دقیق تا کاملا طلایی بشه( حداقل ۱۵ دقیقه باید از قبل گرم شده باشه ) . قبل از سرد شدن فقط عسل رقیق شده رومال کنید و با پودر پسته و کنجد تزیین کنید.
خمیر هارو خیلی نزدیک به هم توی سینی فر بچینید تا موقع پخت کج نشن.
@ashpazkhone_kimiya
#شیرینی_خونگی #شیرینی_زبان #خمیرجادویی #خمیرهزارلا #قنادی #شیرینی_زبان #دسر #کافه #شیرینی_دانمارکی #روز_پدر #کیمیا #زعفران #شیرینی #ایرانی #ایران 🇮🇷

#butterdej #crosant #danskemad #bageri #iraniandessert #iranianfood #bakeri #franchfood #sødsager #kaffee #café #espresso #danmark🇩🇰

همه توضیحات ...