طرز تهیه شربت آلبالو با همه نکات ریز| شربت آلبالو خوشرنگ| Cherry Syrup

7,943 بازدید
بیشتر
Narsis Dailylife
Narsis Dailylife
شربت آلبالو شربت خنک مخصوص فصل تابستان که عطش و تشنگی را برطرف می کندآلبالو ها را شسته و پاك كنيد. بهتر است هسته هاي آلبالو ...
شربت آلبالو شربت خنک مخصوص فصل تابستان که عطش و تشنگی را برطرف می کند
آلبالو ها را شسته و پاك كنيد. بهتر است هسته هاي آلبالو را هم جدا كنيد براي جدا كردن هسته ها هم ميتوانيد از دستگاه هسته گير آلبالو استفاده كنيد و هم با دو انگشت شصت و سبابه به سمت سوراخ (محل اتصال دم به آلبالو) آن به هسته فشار وارد كنيد، به راحتي هسته از آن جدا ميشود.
شعله را خيلي كم نكنيد چون رنگ شربت تيره ميشود، و همين طور شعله را خيلي زياد نكنيد چون به سرعت ميسوزد و قهوه اي رنگ ميشود.
از يك صافي استفاده كنيد و آب شربت را در شيشه يا بطري نگهداري كنيد. در ضمن آلبالو ها را در شربت فشار ندهيد چون از شفافيت رنگ شربت مي كاهد.
بطور کلی هرگونه شربتي را بهتر است در ظرف لعابی تهیه کنیم
شربت آلبالو را اگر با آلبالوي اول فصل که هنوز خيلي رسيده نيست، درست کنيم رنگ آن سرخ تند مي شود و مزه اش قدري ترش خواهد بود. با آلبالوي رسيده، رنگ شربت آلبالويي پخته و ترشي آن کمتر خواهد بود. اگر دم آلبالو را نگيريم شربت ما عطر دم آلبالو را جذب مي کند ولي پس از چند ماه رنگ آن به رنگ چاي مايل مي شود.
اگر آلبالو ها ترش بود کمی بیشتر شکر بریزید.
به شربت آلبالو غالباً وانيل مي زنند ولي بهتر است، اول شربت را بدون وانيل درست کنيد و يک ليوان آن را با آب و يخ بنوشيد، اگر عطر خود آلبالو به نظرتان کافي نيامد وانيل به آن اضافه کنيد.
از آلبالوي باقي مانده در شربت آلبالو مي توانيد مرباي آلبالو درست کنيد.

به ازای هر کیلوگرم آلبالو یک کیلو گرم شکر لازم است

نوشیدنی های خنک و خوش طعم و شیرین بسیار برای تابستان مناسب هستند و از آنجاییکه فصل گرما نزدیک است بهترین راه حل برای فرار از نوشیدنی های مصنوعی و شیمیایی و افزودنی ها نوشیدنی ها ی خانگی میباشد که پیشنهاد میکنیم تعدادی از خوش طعم ترین ها و مفیدترین ها را از میان شربت های خانگی و سنتی خودمان انتخاب کرده و در خانه نگهداری کنید تا هر زمانی که خواستید از اینها نوش جان کنید

یکی از شربتهای محبوب ما ایرانی ها شربت آلبالواست که از آن بسیار در فصل تابستان استفاده میشود و از جمله نوشیدنی های سنتی ما ایرانی هاست

البته تهیه ی این شربت کمی زمان بر است ونیاز به کمی صبر و حوصله دارد که در نسل جدید کمتر  دیده میشود ولی از آنجاییکه میتوانید از این شربت مدت طولانی نگهداری کنید بدون اینکه خراب و بلااستفاده شود میتوانید مقدار زیادی در یک بار تهیه کنید و تا مدت ها از آن استفاده بفرمایید مطمئن باشید که طعم فوق العاده آن و نوشیدنش در تابستان به زحمتش می ارزد

-------------------------------------------------------------
Cherry syrup is a cool syrup for the summer season that quenches thirst
Wash and clean the cherries. It is better to remove the cores of the cherry. To remove the cores, you can use a cherry corer and press the core with your thumb and forefinger towards the hole (where the tail connects to the cherry), easily. The nucleus is separated from it.
Do not reduce the flame too much because the color of the syrup will darken, and also do not increase the flame too much because it will burn quickly and turn brown.
Use a strainer and store the syrup in a glass or bottle. Meanwhile, do not press the cherries in the syrup because it reduces the transparency of the color of the syrup.
In general, it is better to prepare any kind of syrup in an enamel container
If you make cherry syrup with cherries of the first season that are not yet very ripe,
Let's make it, its color will be intense red and its taste will be slightly sour. With ripe cherries, the color of cooked cherry syrup and its sourness will be less. If we do not take the cherry tail, our syrup will absorb the aroma of the cherry tail, but after a few months, its color will turn to the color of tea.
If the cherries are sour, add a little more sugar.
Vanilla is often added to cherry syrup, but it is better to first make the syrup without vanilla and drink a glass of it with water and ice.
You can make cherry jam from the remaining cherries in the cherry syrup.

One kilogram of sugar is needed for each kilogram of cherries
#شربت
#شربت_آلبالو
#نوشیدنی_سرد
#نوشیدنی_تابستانی
#شربت_البالو
#البالو
-------------------------------------------
لینک سابسکرایب
https://bit.ly/3GRMqHC
لینک اینستاگرام من
https://bit.ly/3sREz7V
--------------------------------------------------
❌❌❌من کی هستم❌❌❌

اسمم نرگس.یونانی اسمم میشه نارسیس.
عاشق آشپزی و بچه هامم.پارسیا پسر کوچیکم تو ویدیوها منو همراهی میکنه.
تو این کانال با کلی روزمرگی های خوشمزه منتظرتونم-


Subscribe link
https://bit.ly/3GRMqHC
My Instagram link
https://bit.ly/3sREz7V
-----------------------------------------------------
❌❌❌ Who am I❌❌❌

My name is Nargis. My Greek name is Narsis.
I love cooking and my children. Parsia, my little son, accompanies me in the videos.
I am waiting for you in this channel with all the delicious daily life

همه توضیحات ...