گفتگو محمد جرجندی با کلاهبردار ثمین صابر در کلاب هاوس — در رابطه با کلاهبرداری پانزی رویان اینوست

Mohammad Jorjandi
Mohammad Jorjandi
«سرمایه گذاری رویان»، «رویان گروپ» یا «رویان اینوست» یک کلاهبرداری از نوع پانزی است. رویان اینوست چندی پیش توسط کلاهبردار سابقه‌ ...
«سرمایه گذاری رویان»، «رویان گروپ» یا «رویان اینوست» یک کلاهبرداری از نوع پانزی است. رویان اینوست چندی پیش توسط کلاهبردار سابقه‌دار سایبری «ثمین صابر» به آدرس royaninvest.com و royaninvest.org راه‌اندازی شد.

🕓 زمانبندی ویدئو:
00:00  شروع
00:16  معرفی ابتدایی ثمین صابر و سابقه کلاهبرداری او توسط محمد جرجندی
00:56  معرفی ابتدایی ثمین صابر توسط خودش
02:52  میزان تحصیلات ثمین صابر
04:04  کسب و کار سابق ثمین صابر چه بود؟
06:45  سوالات و توضیحات محمد جرجندی در مورد پروزه سابق ثمین صابر
15:21  معرفی پروژه «رویان اینوست» توسط گرداننده کلاهبردار آن ثمین صابر
20:17  توضیح روش های اصلی و صحیح «جذب سرمایه»
20:49  هدف اصلی از جذب سرمایه در پروژه رویان اینوست چه بود ؟
22:25  هزینه تبلیغات برای پروژه رویان اینوست چقدر بوده است؟
25:33  آیا سئو (بهینه سازی برای موتورهای جستجو) می تواند ۳۰ درصد سود هفتگی ایجاد کند؟
27:29  تبلیغ کنندگان رویان اینوست چه کسانی بوده اند؟
28:15  سهراب ام جی در چه پروژه های کلاهبرداری شریک بوده است؟
28:42  نتیجه گیری و تخمین نهایی از مبلغ تبلیغات رویان اینوست توسط محمد جرجندی
30:14  نتیجه گیری نهایی در مورد تخصص ثمین صابر
32:56  نتیجه و هشدار پایانی در مورد پروژه کلاهبرداری رویان اینوست
33:29  نمونه ای از تبلیغات پروژه کلاهبرداری پانزی رویان اینوست در فضای مجازی

این مجرم سایبری ساکن ترکیه، «مدتهاست» که با روش‌های مختلف درحال خالی کردن جیب مردم ایران است. متاسفانه تبلیغ وب‌سایت ثمین صابر توسط ورزشکاران و سلبریتی‌های مختلف اینستاگرامی، به او در به انجام رساندن اهداف سودجویانه‌اش کمک شایانی نموده است.

ثمین صابر به دعوت محمد جرجندی و با حضور در اتاقی با عنوانِ «توضیحات کلاهبردار ثمین صابر - پانزی چیست؟ مراقب باشیم» درباره وبسایت رویان اینوست و وعده سود ۳۰ درصد هفتگی!!!! توضیحاتی را ارائه کرد.

خوشبختانه با صحبت‌های وی، مشخص شد که او با وجود گذشت چندین هفته از جذب سرمایه‌ی اوّلیه از افراد (به رغم «غیرقانونی بودن جذب سرمایه توسط افراد و اشخاص») هنوز هیچ برنامه‌‌ی روشنی برای انجام هیچ فعالیّت اقتصادی‌ای نداشته و ندارد.

البته ثمین صابر ادعا کرد که از سرمایه‌های جذب شده برای اجرای پروژه‌های سئو!!! استفاده خواهد کرد. افراد متخصص آگاهند که انجام پروژه‌‌های سئو —بعنوان یک فعالیت خدماتی— نیاز به جذب هیچ سرمایه‌‌ای ندارد. علاوه بر این، ادعای سود ۳۰ درصدی این پروژه‌ها در بازه‌ی زمانی یک هفته یا یک ماه، ادعایی کاملا گزاف و نادرست است.

توضیح:
سئو به معنای «بهینه‌سازی صفحات وب برای موتورهای جستجو» است. متخصصین این امر، طی قرار دادی با صاحب پروژه، «هزینه امکانات لازم برای انجام خدمات + دستمزد» را از کارفرما می‌گیرند. به همین دلیل، پروژه‌های سئو «ذاتاً» بی‌نیاز از هرگونه جذب سرمایه‌ی اوّلیه‌ای هستند.

متاسفانه یا خوشبختانه با شنیدن صحبت‌های ثمین صابر در این اتاق، می‌توان به راحتی ماهیت کلاهبردارانه‌ی پروژه‌ی وی را تشخیص داد. برای شنیدن گفتگوی کامل این اتاق می‌توانید به لینک زیر در اپلیکیشن کلاب هاوس مراجعه کنید:
https://www.clubhouse.com/room/MR3B2a93

آپدیت:
چندی پس از گفتگوی ثمین صابر با محمد جرجندی در این اتاق، وی متوجه شد که جمعیت زیادی به #کلاهبرداری او پی برده‌اند، لذا اقدام به بستن وب سایت خود کرده و مدعی شد که قصد بازگرداندن وجوه دریافتی از مردم را دارد. اما در حقیقت، وی با مطرح کردن این ادعا سعی داشت که قربانیان را از طرح شکایت علیه خود منصرف نماید.

توصیه:
از نظر حقوقی، اگر مالباخته‌ی این کلاهبرداری هستید، می‌توانید علاوه بر ثمین صابر از تبلیغ کنندگان (سلبریتی‌های اینستاگرامی) این پروژه هم شکایت نمائید.

برای اطلاعات و بروزرسانی‌های بیشتر در مورد این پرونده هشتگ #ثمین_صابر  یا #رویان_اینوست را در کانال تلگرام وب آموز جستجو کرده و یا به مقاله‌ی مرتبط، در سایت وب آموز مراجعه کنید.


ثمین صابر کیست؟
ثمین صابر فردی است ساکن ترکیه که با عناوین مختلف در حال کلاهبرداری از مردم ایران است. به عنوان مثال، پیش از راه‌اندازی پروژه‌ی پانزی رویان اینوست، نامبرده با ایجاد وب سایت  https://vazifeh-ir.com و گرفتن رقمی بین ۱۰ تا ۵۰ میلیون تومان، به قربانیان خود وعده «معافیت از طریق کفالت» را می‌داد. در راستای همین کلاهبرداری و بمنظور جلب اطمینان مخاطبین نا آگاه، وی همچنین اقدام به راه‌اندازی سامانه‌ای جعلی برای استعلام کارت‌های پایان خدمت صادر شده نیز کرده بود.
در یک کلاهبرداری دیگر، ثمین صابر با دادن وعده‌ی هک اینستاگرام، تلگرام، توییتر و واتساپ، ابتدا از قربانیان پول دریافت کرده و پس از آن آنها را بلاک می‌نمود.
از دیگر کلاهبرداری‌های او می‌توان به پروژه‌ی «راتین بانک» اشاره کرد. در این کلاهبرداری ثمین صابر، وعده‌ی ارائه‌ی مدارک تحصیلی معتبر را داده و از آنها در قبال این خدمات مبالغ گزافی را اخذ می‌نمود.
ثمین صابر پیش از این نیز، یک پروژه پانزی دیگر با نام «ایران راهبرد نوین» با وعده پوشالی «۴ درصد به صورت روزانه» را راه‌اندازی کرده بود.


برای مطالعه و بررسی مستندات، تصاویر و اسناد کلاهبرداری ثمین صابر به وب سایت وب آموز مراجعه کنید:
https://www.webamooz.com/1399/12/21/ب...

— — — — — — —
⭕️ کانال وب آموز: https://t.me/webamoozir
🔸 وبسایت وب آموز: http://news.webamooz.com
🔹 محققان مستقل جرایم رایانه ای ایران: https://iici.io

همه توضیحات ...