کباب چنجه، آموزش نرم و لذیذ کردن سفت ترین گوشت ها

davood khoshmaze
davood khoshmaze
بدون شک کباب چنجه یکی از لذیذ و پرطرفدار ترین غذاها در ایران بوده و از دیرباز مورد استقبال ایرانیان قرار میگرفته، درسته که بهتری ...
بدون شک کباب چنجه یکی از لذیذ و پرطرفدار ترین غذاها در ایران بوده و از دیرباز مورد استقبال ایرانیان قرار میگرفته، درسته که بهترین کباب چنجه از راسته گوسفندی به دست میاد و در این مسئله بحثی نیست، ولی گاهی اوقات مانند زمان سفر در شهر غریب یا بخاطر منصف نبودن قصاب یا شرایط دیگر، ما به راسته گوسفندی دسترسی نداریم، به همین دلیل ما در این ویدیو به شما آموزش میدهیم که چگونه گوشت های دیگر را مثل راسته گوسفندی نرم و باب میل کنیم.

مواد لازم برای ۶ نفر
۱/۴ کیلو گوشت راسته گوساله (در صورت نبودن راسته گوسفند)
۲ عدد پیاز
۳ عدد گوجه
۱ قاشق غذا خوری فلفل سیاه
۱ عدد کیوی
نمک به مقدار دلخواه  (نمک را قبل از کباب کردن گوشت اضافه کنید)

همه توضیحات ...