فریاند شیرینی با آرد بادام Friand

7,524 بازدید
بیشتر
شیرینی پزی با الی Baking with Eli
شیرینی پزی با الی Baking with Eli
مواد لازم:کره ۲۰۰گرمپودرقند ۲۵۰ گرمآرد ۵۰گرمپودربادام ۱۷۰گرمسفیده تخم مرغ درشت ۶تارنده پوست یک عددلیمو ت ...
مواد لازم:
کره ۲۰۰گرم
پودرقند ۲۵۰ گرم
آرد ۵۰گرم
پودربادام ۱۷۰گرم
سفیده تخم مرغ درشت ۶تا
رنده پوست یک عددلیمو ترش
میوه به میزان لازم
پودرپسته به میزان لازم
پرک بادام به میزان لازم
.
👈🏻طرزتهیه:
۱-کره رو آب کنید. کف قالب سیلیکونی رو یه کوچولو با کره چرب کنید.
۲-پودرقند،آرد و پودربادام رو با هم مخلوط کنید.
۳-رنده پوست لیمو رو اضافه کنید.
۴-سفیده ها رو هم بزنید تا کف کنه و یه کم سفید شه.
۵-مواد خشک رو به سفیده ها اضافه کنید و هم بزنید.
۶-کره آب شده رو اضافه کنید و هم بزنید.
۷-مواد رو بین قالب ها تقسیم کنین تا سه چهارم قالب پر شه. بعد میوه ها و بادام یا پسته رو روش بریزین.
۸-تو فر ۱۶۰ درجه برای حدود ۴۰دقیقه بپزید.
.
👈🏻نکات:
*کره بیش از حد گرم نشه.
*اگه خواستین تعداد شیرینی کمتری درست کنین، میتونین میزان مواد رو به یه نسبت کم یا زیاد کنین. مثلا همه مواد رو تقسیم بر دو کنین.
*به جای رنده پوست لیمو میتونین از وانیل استفاده کنین.
*هر میوه ای که خواستین رو خورد کنین و روی کیک ها بذارین:هلو،توت فرنگی،شاه توت،پرتقال
*میتونین اگه دوست داشتین حدود ۱۰تا۲۰گرم از پودرقند کم کنین.
*میتونین از قالب با هر شکل و سایزی استفاده کنین فقط زمان پخت متفاوت میشه.
*اگه قالب سیلیکونی نداشتین قالب غیر سیلیکونی هم میشه استفاده کرد، ولی حتما قالب رو خوب چرب و آردپاشی کنین. ولی سیلیکونی قطعا بهتره.

همه توضیحات ...