پای سیب تکنفره(قرابیه سیب و دارچین)

201 بازدید
بیشتر
cakehub tehran
cakehub tehran
مواد لازمارد الک شده ۲۰۰تا۲۵۰گرمکره۱۰۰گرمشکر ۱/۵قاشق غذاخوریپودر خمیر مایه ۱قاشق چایخورینمک یک پنسسیب ۳ت ...
مواد لازم
ارد الک شده ۲۰۰تا۲۵۰گرم
کره۱۰۰گرم
شکر ۱/۵قاشق غذاخوری
پودر خمیر مایه ۱قاشق چایخوری
نمک یک پنس
سیب ۳تا۴ عدد
شکر‌ ۱/۲پیمانه
دارچین ۱قاشق مربا خوری
گردو در صورت دلخواه
شیر ۷۵میلی لیتر
سیب را داخل ظرف ریخته روی حرارت گذاشته با نصف پیمانه شکر تا وقتی که اب ان کامل کشیده شود ،از روی حرارت برداشته و دارچین را اضافه میکنیم.
شیر را ولرم کرده و خمیر مایه را به ان اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل مخلوط شود،بعد ارد را کم کم اضافه میکنیم و در انتها با دست ورز میدهیم تا زمانیکهخمیر بدست نچسبد.داخل کیسه فریزرنیم ساعت استراحت .
بعد مطابق فیلم خمیر را باز کرده ومواد داخلش ریخته و بعد بمدت ۱۵تا۲۰دقیقه در فر حرارت ۱۷۰درجه میگذاریم.بعد که در اوردیم روی ان پودر قند الک میکنیم.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
با لایکها و کامنتهاتون منو حمایت کنید.
ممنونم😍😍❤️❤️❤️🙏🙏🙏

همه توضیحات ...