Rustic Bread (نان روستیک)

cucina italiana di nonna Ersilia
cucina italiana di nonna Ersilia
نان روستیکمواد لازم:آرد سفید ............................  300 گرمآرد سبوس دار ....................... 200 ...
نان روستیک

مواد لازم:
آرد سفید ............................  300 گرم
آرد سبوس دار ....................... 200 گرم
آب ..................................... 350 گرم
پودر خمیرمایه فوری ................ 10 گرم
شکر...................... یک قاشق چایخوری
نمک ..................... دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون ............ دو قاشق غذاخوری

 طرز تهیه
1) ابتدا خمیرمایه را فعال می‌کنیم.
2) در کاسه ای بزرگ، آرد سفید و آرد سبوس دار را به همراه نمک و روغن زیتون (اختیاری) با هم مخلوط میکنیم.
3) خمیرمایه فعال شده را نیز به ترکیب اضافه می‌نماییم.
4) آب را کم کم به مخلوط اضافه نموده و هم میزنیم.
5) پس از اضافه نمودن آب باید خمیری منسجم اما چسبنده داشته باشیم.
6) شروع به ورز دادن با دست ها به مدت ده دقیقه می‌نماییم تا خمیری یکدست و صاف بدست بیاید.
7) روی کاسه را ابتدا با سلفون و سپس با یک پارچه می‌پوشانیم و به مدت دو ساعت در محیط گرم استراحت میدهیم.
8) پس از گذشت زمان استراحت گرم، خمیر را به سطح آرد پاشی شده انتقال داده و خمیر را با دست باز نموده و بعد از اطراف خمیر را مانند پارچه از هر طرف تا میزنیم.
9) پس از تای چهارم درزها را به آرامی گرفته و خمیر را دوباره به داخل کاسه متقل نموده و سطح آن را می پوشانیم.
10) به مدت 8 تا 10 ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم.
11) در پایان استراحت خمیر را به سطح منتقل کرده و به دو قسمت تقسیم نموده و شکل نان گرد داده و به سینی فر انتقال می‌دهیم.
12) برای نچسبیدن می توان از آب یا آرد کمک گرفت.
13) روی خمیر را با چاقوی تیز و یا تیغ آشپزی خط می‌زنیم.
14) در صورت دلخواه می‌توان آرد یا کنجد نیز به سطح خمیر پاشید.
15) داخل فر از قبل گرم شده به دمای 220 درجه می‌گذاریم.
16) برای پخت نان حدود 40 دقیقه زمان لازم است. پس از اتمام این زمان فر را خاموش نموده با در در نیم باز اجازه میدهیم نان در همان فر سرد شود و بعد آماده سرو است و می‌توان برش زد.
نوش جان

*Rustic Bread*

*Ingredients:*
- White flour ......................... 300 grams
- Whole wheat flour .................. 200 grams
- Water ............................... 350 grams
- Instant yeast powder ............... 10 grams
- Sugar ............................... 1 teaspoon
- Salt ................................ 2 tablespoons
- Olive oil ........................... 2 tablespoons

*Instructions:*
1. Activate the yeast first.
2. In a large bowl, mix white flour, whole wheat flour, salt, and olive oil (optional).
3. Add the activated yeast to the mixture.
4. Gradually add water to the mixture and mix well.
5. After adding water, the dough should be cohesive but sticky.
6. Knead the dough with hands for about ten minutes until it becomes consistent and smooth.
7. Cover the bowl with plastic wrap and a cloth, let it rest in a warm place for two hours.
8. After the resting time, transfer the dough to a floured surface, open it with hands, and fold it from all sides.
9. After the fourth fold, gently take the seams and transfer the dough back to the bowl, covering its surface.
10. Let it rest in the refrigerator for 8 to 10 hours.
11. After the resting period, transfer the dough to a surface, divide it into two parts, shape them into round bread, and place them on a baking tray.
12. To prevent sticking, you can use water or flour.
13. Score the surface of the dough with a sharp knife or a kitchen blade.
14. If desired, sprinkle flour or sesame seeds on the surface of the dough.
15. Place it in a preheated oven at 220 degrees Celsius.
16. Baking the bread takes about 40 minutes. After this time, turn off the oven and let the bread cool inside with the door slightly open. Once cooled, it's ready to be sliced and served.

Enjoy your meal!

همه توضیحات ...