ببینیم که پودر کیک اماده شکلات خامه ایی رشد کیفیتش چطوره؟؟؟به پای دستوخت خودمون میرسه یا نه؟؟؟!!!!
برای تهیه کیک:
شیر 150 گرم (3/4 پیمانه)
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 100 گرم (1/2 پیمانه)
برای تهیه خامه :
شیر سرد 80 گرم (1/4 پیمانه باضافه 5 قاشق غذاخوری)
روش تهیه:
– فر گازی را در دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود.
– تخم مرغها را در ظرفی مناسب بشکنید. 2 تا 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کرده و سفید شوند.
شیر و روغن را به تخم مرغها اضافه کنید و 1 دقیقه با دور متوسط همزن مخلوط نمایید.
پودر کیک را کم کم به مخلوط اضافه کنید و به مدت حدود 1 تا 1.5 دقیقه با دور کند همزن مخلوط نمایید تا یکنواخت شود.
سطح داخلی قالب را با مقدار کمی روغن چرب کرده و کمی آرد در قالب بپاشید.
خمیر را در قالب بریزید. قالب را به مدت حدود 35 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
آماده سازی خامه:
– پودر خامه را درون ظرف گودی بریزید. شیر را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط نمایید تا کاملا پف کرده و سفت شود به طوری که رد پره های همزن روی خامه باقی بماند و با برعکس کردن ظرف حاوی خامه چیزی از آن بیرون نریزد .
پیشنهاد : پودر خامه آماده شده را می توانید برای افزایش کیفیت به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا بافت و حالت بهتری پیدا کند .
نکته: کیک حاوی خامه باید تا زمان مصرف در یخچال نگهداری شود.
نوش جاااااااان❤️❤️🌹🌹
#کیک #کیک_تولد #کیک_خانگی #کیک_شکلاتی #کیک_خانگی #کیک_رشد #کیک_رشد_به_همین_سادگی #خامه_فرم_گرفته #خامه #خامه_قنادی #کیک_خامه_ای #کیک_خامه_ای_شکلاتی #شکلات #قنادی #آشپزی #سریع #کیک_پزی #کیک_یخچالی #ایدا
شیر 150 گرم (3/4 پیمانه)
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 100 گرم (1/2 پیمانه)
برای تهیه خامه :
شیر سرد 80 گرم (1/4 پیمانه باضافه 5 قاشق غذاخوری)
روش تهیه:
– فر گازی را در دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود.
– تخم مرغها را در ظرفی مناسب بشکنید. 2 تا 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کرده و سفید شوند.
شیر و روغن را به تخم مرغها اضافه کنید و 1 دقیقه با دور متوسط همزن مخلوط نمایید.
پودر کیک را کم کم به مخلوط اضافه کنید و به مدت حدود 1 تا 1.5 دقیقه با دور کند همزن مخلوط نمایید تا یکنواخت شود.
سطح داخلی قالب را با مقدار کمی روغن چرب کرده و کمی آرد در قالب بپاشید.
خمیر را در قالب بریزید. قالب را به مدت حدود 35 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
آماده سازی خامه:
– پودر خامه را درون ظرف گودی بریزید. شیر را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط نمایید تا کاملا پف کرده و سفت شود به طوری که رد پره های همزن روی خامه باقی بماند و با برعکس کردن ظرف حاوی خامه چیزی از آن بیرون نریزد .
پیشنهاد : پودر خامه آماده شده را می توانید برای افزایش کیفیت به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا بافت و حالت بهتری پیدا کند .
نکته: کیک حاوی خامه باید تا زمان مصرف در یخچال نگهداری شود.
نوش جاااااااان❤️❤️🌹🌹
#کیک #کیک_تولد #کیک_خانگی #کیک_شکلاتی #کیک_خانگی #کیک_رشد #کیک_رشد_به_همین_سادگی #خامه_فرم_گرفته #خامه #خامه_قنادی #کیک_خامه_ای #کیک_خامه_ای_شکلاتی #شکلات #قنادی #آشپزی #سریع #کیک_پزی #کیک_یخچالی #ایدا
همه توضیحات ...