طرز تهیه دیگچه مشهدی

ashpaziasan
ashpaziasan
ینم از دیگچه مشهدی خووشمزه که قولشو داده بودم😍😍😍بریم سراغ مواد لازم🙋‍♀️برنج نیمه طارم ۲ لیوان فرانسه آب برای پخت ...
ینم از دیگچه مشهدی خووشمزه که قولشو داده بودم😍😍😍
بریم سراغ مواد لازم🙋‍♀️
برنج نیمه طارم ۲ لیوان فرانسه
آب برای پخت اولیه ۴ لیوان فرانسه
شیر پرچرب محلی ۲کیلو
خامه صبحانه ۱ پاکت
کره  ۴ ق غ
گلاب نصف لیوان فرانسه
پودر هل ۱ ق چ
زعفران نصف ق چ پودر زعفران که با ۱/۴ لیوان آب و یخ دم شده.(مقدار زعفران سلیقه ایه حتی میتونه حذف بشه)
شکر حدودا ۳ لیوان ( بسته به ذائقه)
طرز تهیه:برنج نیم دانه را از یک ساعت قبل با اب خیس کنید،آب ان را دور بریزید و برنج را با۴ لیوان آب بگذارید با حرارت ملایم بپذد تا اب ان تقریبا کشیده شود.سپس نصف مقدار شیر را بریزید و بطور مداوم بهم بزنید و روی شعله ملایم بگذارید تا مخلوط سفت تر شود ،پس از حدودا نیم ساعت نصف دیگر شیر را اضافه کنید و بگذارید تا مجدد سفت شود. حالا شکر ، گلاب،هل،زعفران و خامه را اضافه میکنید و مجدد میگذارید تا مخلوط سفت شود و در نهایت کره را اضافه و وقتی دیگچه مطابق ویدیو غلیظ شد بمدت ۳۰ دقیقه مقل برنج دمش میکنیم....
بعد از دم کشیدن داخل قالب یا دیس میریزیم و میذاریم توی دمای محیط ۲ ساعت سرد بشه

همه توضیحات ...