Lentil Food 🔰 ایستگاه شکموها - عدسی مهربانو

Istgahe Shekamoha
Istgahe Shekamoha
خب دوستان برای شروع داخل دیگ سنگی مونیه مقدار روغن و کره می ریزم  و همینکه داغ شد پیازی رو که نگینی خیلی ریز خرد کر ...
خب دوستان برای شروع داخل دیگ سنگی مون
یه مقدار روغن و کره می ریزم  و همینکه داغ شد
پیازی رو که نگینی خیلی ریز خرد کردیم در حد سبک و بوی خامی پیاز گرفته شه تفت میدیم
و بعد
ریشه زعفرون ، پودر تخم گشنیز، پودر سیر و پیاز، پودر زیره، فلفل سیاه ، زردچوبه و ادویه گوجه تنوری رو به پیاز اضافه و یه تفت مختصر میدیم

اینم از عدس که چند ساعت با آب گرم و نمک خیس کردیم میریزیم تو دیگ سنگی مون

و به اندازه ای آب جوش می ریزم که حین پخت دیگه نیاز به ریختن آب نباشه
ضمنا آب جوش باعث میشه عدس و پوستش موقع پخت از هم جدا نشه
و در آخر به مقدار لازم نمک صورتی اضافه میکنیم
دقت کنید موقع خیس کردن به عدس نمک‌زدیم پس اونقدر نمک می ریزیم که عدسی مون شور نشه
و اجازه میدیم تا شروع به جوشیدن و همینکه به قل قل افتاد شعله رو کم‌میکنیم تا قشنگ بپزه و حین پخت از هم زدنش غافل نمیشیم که ته نگیره

و زمانیکه عدس خوب پخت و به نوعی شکفته شد واسه اینکه قشنگ لعاب دار و حلیمی بود بشه یه مقدار جو دوسر پرک اضافه میکنیم که علاوه بر خواص عالی ش یه طعم و لعاب عاااالی به عدسی مون میده
فقط حواستون باشه که عدسی به اندازه مناسب آب داشته باشه که جو دوسر جا واسه باز شدن داشته باشه و لعاب انداختن داشته باشه
و در نهایت با شعله بسیار کم اجازه میدیم که عدسی مون به غلظت دلخواه برسه و گاها همش میزنیم که ته نگیره

اینجا رو ببینید
عدسی ما آماده شده و یه غذای مقوی و بینظیره خصوصا واسه صبحونه و بچه ها
امیدوارم که با این رسپی بپزید و نوش جان کنید  و از خوردنش نهایت  لذت رو ببرید

برای دیدن آموزش انواع سالاد و تزیین سالاد اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/dxJ8AYOq

برای دیدن طرز تهیه انواع غذای ایرانی اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/W1oEPAQT

برای دیدن انواع دستور تهیه انواع پیش‌غذا اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/uA7Z6xUi
.
👇 برای دریافت جدیدترین ویدئوها و آموزشهای آشپزی و نکات مهم آشپزی عضو بشید 👇
❤️❤️ http://bit.ly/IstgaheShekamoha ❤️❤️

#ایستگاه_شکموها #IstgaheShekamoha
#آموزش_آشپزی
#عدسی

همه توضیحات ...