Ali Nazik Kebabıغذای ترکیه ایی خوشمزه ، عالی نازیک

16,995 بازدید
بیشتر
آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
آشپزخانه غذاهای ترکی و بین الملل
بادمجان،فلفل قرمز پاریکا،گوشت چرخ کرده،پیاز،نمک،گوجه فرنگی،فلفل سبز،رب پاپریکاشما 2 تا 3 عدد بادمجان متوسط میتوانید در نظر ب ...
بادمجان،فلفل قرمز پاریکا،گوشت چرخ کرده،پیاز،نمک،گوجه فرنگی،فلفل سبز،رب پاپریکا
شما 2 تا 3 عدد بادمجان متوسط میتوانید در نظر بگیرید  بادمجان ها  را برای حدودا 30 تا 40 دقیقه روی دمای  180  درجه بگذارید داخل فر تا بپزد
حالت چرخشی را انتخاب کنید 180  درجه و اجازه بدهید که کامل بپزند و کبابی بشوند در حین اینکه بادمجان های شما دارد می پزد گوشت چرخ کرده حدودا 400 گرم از این 500  گرم را  استفاده کنید بگذارید
کامل سرخ بشوند و آب آن کشیده بشود در این بین پیاز ها را خرد کنید به حالت نگینی باید ریز خرد کنید نه اینکه رده بشود همانطور که مشخص می باشد روغن گوشت چرخ کرده بیرون می آید پیاز ر به آن اضافه کنید این روش ، روش  ترکیه ای ها به این شکل می باشد و  اجازه بدهید  که کاملا پیاز هم  در گوشت بپزد و طبخ کامل را بخورد و کاملا آب بشود.
بادمجان ها را چک کنید درصورتی که پخته بود از فر بیرون بیاورید و پوست آن ها را بگیرید  ترکیه ای ها برای اینکه راحت تر بتوانند  پوست بادمجان را بکنند داخل کیسه می گذارند برای 15 دقیقه ، هم خنک میشود هم عرق میکند و خیلی راحت تر پوست بادمجان بلند میشود .
بعد از اینکه پیاز و گوشت شما  کاملا سرخ شد گوجه رنده شده ، پوره  شده یا به لندر  شده را به گوشت خود اضافه کنید در این بین کمی هم باید فلفل اضافه کنید فلفل پاپریکا و فلفل سبز و اجازه بدهید کاملا با یکدیگر  مجدد بپزند  و سرخ بشوند بعد از اینکه کمی با گوجه شما با فلفل ها تفت خورد یک قاشق از رب  پاپریکایی را که دارید را اگر هم نبود گجه هم می توانید اظافه کنید اضافه کنید و تفت بدهید .
بعد از سرخ شدن رب  هم نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و برای حدودا 10 دقیقه مجدد تفت بدهید بادمجان ها را تا آنجایی که امکانش می باشد باید ساطوری بکنید و بعد مقداری روی گاز تفت بدهید ماست و سیر ، سیر یک حبه کفایت میکند با دمجان هایی که کاملا ساطوری خرد شده اند را به یک ظرف اضافه کنید که یک مقدار آب آنها برود  و کمی هم تفت بدهید
زمانی که بادمجان های شما آبشان کشیده  شد  از روی اجاق انتقالشان بدهید به یک ظرف دیگر ادویه های  این غذا نمک و فلفل سیاه است به بادمجان ها هم نمک و فلفل سیاه اضافه کنید کمی  سیر و یواش یواش ماست اضافه کنید
سرو این غذای خوشمزه و سنتی به این شکل هست که اول از ماست و بادمجان بر می دارند  در  ظرفی که می خواهد برود  سر میز و سرو بشود و بعد از مایه گوشتی که حاضر شده به روی آن  به میزانی که دلخواه می باشد میریزند  و در نهایت هم کره داغ شده را برای تزئین روی آن استفاده میکنند  


1.برای سرخ کردن بهتر بادنجان ها در فر و یا هر مکان دیگر چند برش کوچک در بادمجان با چاقو قبل پخت ايجاد کنید . به این شکل از
ترکیدن بادمجان ها در حین پخت هم پیشگیری میشه ....
2.بادمجان ها با سیر بیشتر و کل غذا با مایع گوشت بیشتر سرو شود فوق العاده خوشمزه تر می شود ( میتوانین از پیاز بیشتر هم به جای گوشت کمتر استفاده کنید ولي کاملا پيازها سرخ شوند و به نرم بودن اکتفا نکنيد )
3.غذا ولرم سرو می شود
4.برای غذاهای سیر دار ؛ برای رفع بوی سیر بعد از غذا چند برگ جعفری تازه ترکیه ایی ها میجوند و میل میکنن و بوی سیر کاملا برطرف میشه .....
5.خیلی خوشمزه هست و یاد غذاهای شمالی میفتین ..... نوش جان



سلام دوستان
ممنونم وقت گذاشتين و اين ويدئو تماشا كردين🙋🏻‍♀️🙏🏻🌹
اگر سرعت ويدئو كمه ، سمته راست صفحه روي سه نقطه بزنين و از قسمت تنظيمات سرعت، ميتونين ويدئو روي دور تند و يا يواش تر تماشا كنين .

ويدئوهاي متنوع تركي جديد با توضيحات مختصرتر ولي كاملو سريع ارائه شدند.

لينك دسته بندي شده صبحانه هاي تركي :
صبحانه های بین الملل

لينك دسته بندي شده نان هاي تركي :

انواع نان های ایرانی،ترکی و بین الملل

لينك دسته بندي شده بورك هاي تركي:

انواع بورک؛پیده،پوآچا و پیراشکی بین ا...

لينك دسته بندي شده مرغ و پلو مرغ هاي متنوع به روش رستوران و هتل هاي تركيه:
مرغ به روش های مختلف ترکی و بین الملل

همه توضیحات ...