طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی خوشمزه و خوش عطر / غذای ساده و خوشمزه / آشپزی با هلن / gheymeh recipe

COOKING WITH HELEN
COOKING WITH HELEN
230 بار بازدید - 4 ماه پیش - طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی
طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی خوشمزه و خوش عطر غذای ساده و خوشمزه
آشپزی با هلن
gheymeh recipe
😍😍😍

مواد لازم :
گوشت :دویست گرم
لپه :یک پیمانه
پیاز :یک عدد
رب گوجه:یک قاشق غذاخوری
لیمو خشک :دوعدد
گلاب :
زعفران دم کرده
نمک
فلفل سیاه
فلفل قرمز
چوب دارچین :یک عدد
دانه هل:دوعدد
😍😍😍
واسه تهیه یک خورشت قیمه مجلسی ،خوشمزه ،جاافتاده و خوش عطر :
۱-حتما ازچوب دارچین استفاده کنید و از همان ابتدای پخت گوشت ،چوب  دارچین و دانه هل رو اضافه کنید
۲-از پودر دارچین استفاده نکنید چون خورشتتون رو تیره می کنه
۳-لپه هایی که از شب قبل خیس کرده اید رو ابتدا بپزید و بعد از پخت با مقداری روغن تفت دهید سپس به خورشت اضافه کنید این کار باعث میشه بوی خامی لپه گرفته بشه و در خورشت وا نره
۴_رب گوجه رو به خوبی تفت بدید این کار باعث میشه خورشت خوش رنگ و لعابی داشته باشید
۵-گلاب و زعفران دم کرده رو پنج دقیقه قبل از سرو اضافه کنید
۶-واسه درست کردن قیمه حدود پنج تا شش ساعت زمان بزارید تا خوب به روغن بیفته
۷-بهتره که سیب زمینی خام به خورشت اضافه نکنید چون باعث کدر و تیره شدن خورشت میشه،سیب زمینی رو خلالی سرخ کنید و زمان سرو روی خورشت بریزید
۸_میتونید هل ،چوب دارچین و گل محمدی رو با مقداری آب دم کنید و در پایان پخت ،عصاره رو به خورشت اضافه کنید.
۹_لیمو خشک ها رو چند برش بزنید و در آب گرم به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدید تا تلخی آن گرفته شود ،و بعد از اضافه کردن لپه به گوشت به خورشت اضافه کنید
۱۰-نمک غذا رو نیم ساعت پایانی پخت به خورشت اضافه کنید
😍😍😍
#قیمه #خورشت #خورشت_قیمه #recipe
4 ماه پیش در تاریخ 1402/12/11 منتشر شده است.
230 بـار بازدید شده
... بیشتر