طرز تهیه کیک یزدی آسان و خوشمزه تر از قنادی بدون نیاز به جوش شیرین Cake Yazdi - Cupcake - Muffins

54,774 بازدید
بیشتر
Zange Ashpazi زنگ آشپزی
Zange Ashpazi زنگ آشپزی
تو این ویدیو طرز تهیه کیک یزدی آسان و خوشمزه تر از قنادی بدون نیاز به جوش شیرین و نمک میوه روبراتون گذاشتم که فوق العاده خوشمزه ...
تو این ویدیو طرز تهیه کیک یزدی آسان و خوشمزه تر از قنادی بدون نیاز به جوش شیرین و نمک میوه روبراتون گذاشتم که فوق العاده خوشمزه و خوش عطرو بو و خوشرنگه
Cake Yazdi - Cupcake - Muffins

in this video, i will tell you the easiest way to cook the best Persian Cup Cake (Muffins) with the exact amount of the ingredients and English / Arabic Subtitles

مواد لازم
آرد 2 پیمانه یا 250 گرم
روغن مایع 2/3 پیمانه
ماست غلیظ و چکیده(ماست سون) یا شیر 2/3 پیمانه یا 150 گرم
شکر 1 پیمانه یا 200 گرم
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 1 ق غ سرخالی
وانیل 1/4 ق چ
عسل یا شربت بار 1 ق غ
گلاب 1 یا 2 ق غ
هل نصف ق چ

ingredients
2 cups of flour (250 g)
2/3 cup of oil
2/3 cup of yogurt or milk (150 g )
1 cup of sugar (200g)
3 eggs
2tsp of baking powder
1/4 tsp of vanilla powder
1 Tbsp of honey
1 Tbsp of rose water
1/2 tsp of cardamom powder
_____________________________________________________
نکات مهم

به جای پیمانه میتوانید از لیوان دسته دار فرانسوی نیز استفاده کنید
قبل شروع حتما مواد لازم را به مدت نیم ساعت یا 45 دقیقه خارج یخچال قرار دهید
هنگام هم زدن مواد را در جهت های مختلف هم نزنید
هم زدن تخم مرغ با شکر بسیار مهم است و باید تا زمانی که کرم رنگ شود این کار را ادامه دهید
آرد و بکینگ پودر باید الک شود تا کیک با کیفییت تر شود
در صورت استفاده از ماست حتما از ماست غلیظ و چکیده استفاده کنید ، ماست شل و آبکی باعث خمیری شدن بافت کیک می شود

برای پخت این کیک نیاز به دمای بالای فر داریم
پس حتما فر را از قبل گرم کرده و ابتدا کیک را حدود 8 دقیقه با دمای 210 درجه بپزید و بعد از 8 دقیقه با دمای 175 درجه به مدت 5 دقیقه الی 10 دقیقه بپزید
برای کیک من در کل 13 دقیقه زمان کافی بود یعنی 8 دقیقه با دمای 210 و 5 دقیقه دمای 175 درجه
______________________________________________________
معرفی مواد لازم برای تهیه کیک یزدی00:42
مخلوط و الک کردن آرد و بکینگ پودر01:42
هم زدن تخم مرغ و شکر کیک02:40
افزودن هل کیک یزدی04:01
افزودن گلاب به کیک یزدی04:13
افزودن عسل یا شربت بار به کیک یزدی04:18
افزودن روغن04:29
افزودن ماست04:44
آماده سازی قالب کیک یزدی05:43
ریختن مایه کیک یزدی داخل کپسول05:56
ترک خوردن کیک یزدی06:33
نحوه ی پخت کیک یزدی گنبدی و ترک دار خوشرنگ07:00
______________________________________________________
#کیک_یزدی #زنگ_آشپزی #کیک #Cupcake #کاپ_کیک
______________________________________________________
طرز تهیه کیک زبرا با بافت اسفنجی
طرز تهیه کیک زبرا با بافت اسفنجی عالی...
______________________________________________________
طرز تهیه آسان کیک هویج اسفنجی
طرز تهیه آسان کیک هویج با بافتی نرم و...
______________________________________________________
طرز تهیه کیک ساده شکلاتی
طرز تهیه کیک ساده شکلاتی بسیار خوشمزه...
______________________________________________________
خوشحال میشم اگه ویدیو رو لایکش کنید و کانالمو سابسکرایب کنید و زنگوله رو بزنید تا وقتی آموزش غذاهای دیگه ای رو گذاشتم باخبر بشید
لطفا توی کامنتا سوالا و نظراتتونو بهم بگین من همه کامنتارو میخونم و اگه سوالی داشتین جواب میدم

If you enjoyed the video, please like it and subscribe to my channel and ring the bell so that you'll be notified whenever I upload a new video If you have any questions, tell me in the comments I read all the comments and I will answer all your questions

لطفا پیج اینستاگرامم رو فالو کنید
Instagram: Instagram: zangeashpazi​

همه توضیحات ...