رنگ آمیزی تخم مرغ هفت سین با پوست پیاز

My Food Persian
My Food Persian
رنگ آمیزی تخم مرغ هفت سین  با پوست پیاز - رنگ آمیزی طبیعی تخم مرغتخم های عید نوروز را با پوست پیاز رنگ کنید &nb ...
رنگ آمیزی تخم مرغ هفت سین  با پوست پیاز - رنگ آمیزی طبیعی تخم مرغ

تخم های عید نوروز را با پوست پیاز رنگ کنید
   
مواد لازم:
10 تخم مرغ (سفید)
10 - 15 برگ کوچک
حدود 30 عدد پوست پیاز خشک شده (30 گرم)
جوراب ساق بلند
1 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری آب لیمو

روش تهیه:
- یک برگ را روی تخم مرغ قرار دهید. با جوراب بپیچید و محکم ببندید.
- یک ظرف را با پوست پیاز پر کنید ، تخم مرغ و آب سرد به آن اضافه کنید.
- بگذارید تا جوش بیاید و به مدت 20 دقیقه بجوشد.
- کنار بگذارید تا خنک شود.
- جوراب را با قیچی بریده و بگذارید تخم مرغ ها خشک شوند.
- می توانید تخم مرغ های ساده را با آبلیمو تزئین کنید ، کمی آب لیمو را روی خلال دندان یا چوب پنبه قرار دهید و روی تخم مرغ چیزی بکشید.
آب لیمو مقداری از رنگ تخم مرغ را از بین می برد.
- مقداری روغن بر روی یک تکه کاغذ آشپزخانه قرار داده و تخم مرغ ها را با آن صیقل دهید. تخمها پس از روغن خوب  براق خواهند شد. اگر می خواهید مات باشد ، می توانید این مرحله را کنار بگذارید.

برای عید  همیشه باید تخم مرغ های رنگی وجود داشته باشد ، با پوست پیاز می توانید تخم های خود را به طور طبیعی و زیبایی رنگ کنید.
می توانید پوست پیاز را در طول سال جمع کرده و خشک کنید.

ماندگاری:
تخم مرغ های پخته شده را می توانید حدود 2 هفته در یخچال ویا حدود 3 روز در دمای اتاق  نگه دارید.


این ویدیو را هم تماشا کنید

رنگ کردن تخم مرغ هفت سین به رنگ آبی روشن و لاجوردی
رنگ کردن تخم مرغ هفت سین به رنگ آبی ر...

ممنون که تماشا کردید و فراموش نکنید که کانال را سابسکرایب کنید.
@myfoodpersian

قبلا مشترک شده اید؟ ▶ آهنگ زنگ 🔔 را روشن کنید تا از ویدیوهای جدید مطلع شوید!


Haftsin Norouz Egg Colouring
Ashpazi, آشپزی
#eggcolouring
#تخم_مرغ_رنگی
تخم مرغ های رنگی عید نوروز
چگونه می توان تخم های عید  را به طور طبیعی رنگ آمیزی کرد
My food Persian
____________________
Dye Easter Eggs with Onion Skin
   
Ingredients:
10  Eggs ( white)
10 - 15 Small leaves
about 30x Onion or shallot skins, dried   (30g)
1x  Tight / Stocking
1 tbsp Oil    
1 tbsp Lemon juice    

Preparation method:
- Place one leave  on an egg. Wrap it with the tight piece and close tight .
- Fill a pan with onion skins, add eggs and cold water.
- Bring to a boil and simmer for 20 minutes.
- Set aside to cool.
- Remove the tights with a scissor and let the eggs dry.
- You can decorate the eggs with the lemon juice, put a little bit of lemon juice on a toothpick or cotton stick and draw something on the egg.
The lemon juice will remove some of the color of the egg. (this step can be left out)
- Put some oil on a piece of kitchen paper and polish the eggs with it. The eggs will be nice and shiny after the oil treatment. You can also leave out this step if you want a matt finish.

Notice:
- You may also color your eggs without leaves / grasses and tights and decorate them only with lemon juice or leave them plain.
- Instead of tights you may use other nonabsorbent materials for wrapping the eggs.

There always have to be colored eggs for Easter, with onion skin you can color your eggs naturally and beautifully.
You can collect the onion skin over the year and dry it.

Shelf life:
You can keep the cooked eggs in the fridge for about 2 weeks or about 3 days at room temperature.

Tags:
Dying Easter Eggs with Onion Skin
Natural Egg Coloring
Dying Easter Eggs
Egg Coloring
easter colors
easter egg
coloring easter eggs
dying eggs
egg coloring
how to dye easter eggs
how to dye eggs
onion skin
how to color easter eggs
natural easter egg dye
homemade easter egg dye
onion skin dye
how to make easter egg dye
dye eggs with onion skins
color eggs easter
how to dye easter eggs naturally
onion skin dyed eggs
egg colours
dye easter eggs
onion skin dying
easter
choicemyfood
For video recipe: Dyeing Easter Eggs with Onion Skin - ...
For more recipe: @choicemyfood

همه توضیحات ...