نان کدو حلوایی، نون پاییزی فوق‌العاده پنبه‌ای، با این دستور امتحان کن😍Pumpkin bread

Tayyebe's Bakery
Tayyebe's Bakery
245 بار بازدید - 8 ماه پیش - سلام رفقا امیدوارم خوب باشید،
سلام رفقا امیدوارم خوب باشید،
توفصل پاییز با کدو حلوایی خیلی چیزای مختلفی میشه درست کرد
انواع،دسر سوپ،آش....اما ما امروز میخواهیم باهم نون درست کنیم
نان کدو حلوایی فوق‌العاده پنبه ای ونرم وخوش بافت 😋😋

دوستان مشترک شوید لایک کنید وبا دوستانتان به اشتراک بزارید تا باهم آشپزی کنیم 🥰🥰

نان کدو حلوایی🤩
موادلازم:
تخم مرغ: ۱عدد
شکر: ۱۰۰گرم
آب یا شیر: ۱۵۰گرم
کره ذوب شده: ۵۰گرم
روغن مایع: ۵۰گرم
خمیر مایه: ۱۰ گرم
نمک: ۳ گرم
آرد: حدود ۶۰۰ تا‌۶۵۰ گرم
پوره کدو حلوایی: ۱۰۰ گرم یا ۴قاشق غذاخوری
پوره لبو: ۲۵ گرم یا ۱قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
تخم مرغ وشکر وآب رو باهم ترکیب میکنیم میزاریم کنار، روغن و کره ونصف آرد وخمیرمایه راباهم مخلوط میکنیم و مواد تخم مرغی رو اضافه میکنیم وباهم ترکیب میکنیم بقیه آرد رو کم کم به همراه نمک اضافه کرده و ورز میدیم تاجایی که خمیر جمع بشه میزاریم برای استراحت حدود ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت.
پوره:تقریبا نصف یک کدو رو به همراه ۳قاشق غذاخوری شکر میزاریم روی حرارت کم تا کامل پخته بشه وآبش تموم بشه بعد میزاریم کامل که سرد شد حالا باهروسیله ای که دارید میکس کنید تا کاملا پوره بشه،برای لبو: ۱ تا ۲عدد لبو بزارید روی حرارت کامل که پخت وسرد شد بعد مثل کدو پوره کنید😋
بعد ازاستراحت خمیر رو کمی ورز میدیم وبه سه قسمت تقسیم میکنیم وقسمت بزرگتر رو با پوره کدو ترکیب میکنیم، اگر احتیاج به آرد داشت کمی آرد اضافه میکنیم و خمیر رو ورز داده وجمع کرده وطبق فیلم شکل میدیم ومیزاریم توسینی فر برای استراحت نیم ساعته،خمیر بعدی رو با پوره لبو ترکیب میکنیم و طبق فیلم شکل میدیم ومیزاریم توسینی یا قالب
ومیزاریم برای استراحت نیم ساعت وبعد از استراحت روی خمیر روطبق فیلم آرد پاشی ویا رومال زده ومیزاریم تو فر ازقبل گرم شده ۱۸۰درجه به مدت حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه، نوش جان 😋😋

❤️نکته:
میزان خمیری که با پوره کدو مخلوط شد حدود ۵۰۰ گرم و خمیری که با پوره لبو مخلوط شد ۲۰۰گرم بود🥰

دوستان میتونید به پیج اینستاگرام من سربزنید تا دستورهای بیشتری ببینید سپاسگزارم 🙏
@tayyebesbakery
@Tayyebe_baker

Hi guys, I hope you are well.
Many different things can be made with pumpkin in autumn
A variety of desserts, soups, soups...but today we want to make bread together
Super cottony, soft and good texture pumpkin bread😋😋

Friends, subscribe, like and share with your friends so we can cook together🥰

Pumpkin bread🤩
ingredients:
Egg: 1 pc
Sugar: 100 grams
Water or milk: 150 grams
Melted butter: 50 grams
Liquid oil: 50 grams
Yeast: 10 grams
Salt: 3 grams
Flour: about 600 to 650 grams
Pumpkin puree: 100 grams or 4 tablespoons
Lipo puree: 25 grams or 1 tablespoon
Preparation method:
Mix the eggs, sugar and water together, put it aside, mix the oil and butter, half the flour and yeast, add the egg ingredients and mix together, add the rest of the flour little by little along with the salt and knead until the dough comes together.  Rest for about 20 minutes to half an hour.
Puree: We put almost half of a pumpkin with 3 tablespoons of sugar on low heat until it is completely cooked and the water runs out, then we put it completely when it has cooled down.  When cooked and cooled, puree it like a pumpkin
After resting, we knead the dough a little and divide it into three parts and combine the larger part with pumpkin puree, if it needs flour, add a little flour and knead the dough and collect it and shape it according to the video and put it in the oven to rest for half an hour, dough  Next, we combine it with lip puree and shape it according to the video and put toucini or mold
And we put it to rest for half an hour, after resting on the dough according to the film sprinkled with flour or covered with a napkin, and we put it in a preheated oven at 180 degrees for about 30 to 35 minutes, enjoy 😋😋

Note:
The amount of dough that was mixed with pumpkin puree was about 500 grams and the dough that was mixed with lebo puree was 200 grams.

Friends, you can go to my Instagram page to see more recipes, thank you😍🤗
@tayyebesbakery
@Tayyebe_baker
8 ماه پیش در تاریخ 1402/07/27 منتشر شده است.
245 بـار بازدید شده
... بیشتر