طرز تهیه خیارشور سنتی و خیارشور فوری به همراه فوت و فن آن 😍 / آموزش آشپزی

Maman Banoo
Maman Banoo
طرز تهیه خیارشور سنتی و خیارشور فوری به همراه فوت و فن آن 😍 / آموزش آشپزیسلام دوستان نازنینم ، امیدوارم حالتون عالی باشه ❤️ ...
طرز تهیه خیارشور سنتی و خیارشور فوری به همراه فوت و فن آن 😍 / آموزش آشپزی
سلام دوستان نازنینم ، امیدوارم حالتون عالی باشه ❤️❤️. امروز توی این ویدئو به درخواست چند تا از دوستان طرز تهیه خیارشور رو آموزش دادم که به دو روش براتون درست کردم ، هم طرز تهیه خیارشور فوری رو آموزش دادم و هم طرز تهیه خیارشور معمولی . خیارشور همیشه جز چاشنی‌های پر طرفدار هست که چهار فصله و هم در کنار ساندویچ‌ها ، فست فودها ، غذاهای سنتی و غذاهای مدرن استفاده میشه ، یعنی شما با اکثر غذاها می‌تونید میل کنید و چه بهتر که خودمون تو خونه درست کنیم که خیالمون بابت سالم بودنش راحت باشه ، برای تهیه خیار شور حتما از خیارهای کوچک استفاده کنید که خیارشور بهتری داشته باشید ، توی این ویدئو تمام فوت و فن‌های یک خیارشور خوب رو کامل براتون گفتم 😍😍 .
دوستان لینک چند ویدئوی دیگه رو هم براتون میذارم ❤️👇❤️
.
.
.
بورک محبوب ترکیه‌ای‌ها 👇👇👇

این بورک انقدر لذیذه که تو وعده صبحان...

ولاگ پارچه فروشهای مولوی و خرید خرده‌ ریز 👇👇👇

خرده ریز هم لازم داشتیم که خریدیم / و...

شربت موهیتو و شربت خاک شیر و نحوه شستن خاک شیر 👇👇👇

از اون شربت های خنک و دلچسبه 😍، طرز ت...

مرغ گشنیزی 👇👇👇

امروز بریم جنوب ایران 🥰 / طرز تهیه خو...

مرغ سنگی 👇👇👇

اگر فر نداری کافیه سنگ داشته باشی 🥰 /...
.
.
.

طرز تهیه خیار شور سنتی :
خیارهای سایز کوچک و سالم ، سبزی شور شامل شبید و ترخون و سیر پوست گرفته شده را شسته و بگذارید کاملا خشک شوند . بعد آب را در قابلمه بریزید و سرکه انگور و نمک را اضافه کنید هر یک لیوان آب یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و هر چهار لیوان آب یک لیوان سرکه اضافه کنید . جوش که آمدرشعله را خاموش کنید بعد یک شیشه تمیز بردارید و کف شیشه را چند شاخه شبید ، ترخون ، چند حبه سیر و یک عدد فلفل تند بگذارید و خیارها را بچینید و لابه لای خیارها دوباره سبزی و سیر و فلفل بگذارید ، تمام که شد روی خیارها هم فلفل و سیر و با سبزی بپوشانید و آب نمکی که درست کردید را باید هفتاد درجه باشد روی خیارها بریزید تا شیشه پر شود و درب شیشه را ببندید و شیشه را برای دو ساعت برعکس بگذارید تا هوای اضافی آن خارج شود ، بعد که خوب خنک شد داخل یخچال بگذارید ، بعد از دو هفته خیار شور آماده است و میتوانید استفاده کنید .
نوش جان .
.
.
.
طرز تهیه خیار شور فوری :
خیارها ، سبزی خیار شور را شامل شبید و سیرهای پوست کنده شده را خوب شسته و بگذارید خشک شوند ، بعد یک قابلمه آب روی گاز بگذارید و سرکه و نمک را اضافه کنید . شما برای هر چهار لیوان آب یک لیوان سرکه اضافه کنید و به ازای هر یک لیوان فرانسوی آب و سرکه یک قاشق سر پر نمک دریا اضافه کنید . جوش که آمد شعله را خاموش و بگذارید کاملا خنک شود . در یک شیشه تمیز خشک چند شاخه شبید ، ترخون ، چند حبه سیر و یک عدد فلفل تند اضافه کنید بعد خیارها را روی آنها بچینید و لا به لای خیارها سبزی ، فلفل و سیر بگذارید وسپس آب نمک خنک شده را روی خیارها اضافه کنید و درب شیشه را ببندید ( درب شیشه حتما باید فلزی باشد ) برای نیم ساعت شیشه را برعکس بگذارید تا هوای اضافی آن خارج شود . در یک قابلمه آب بریزید و شیشه خیار شور را در قابله آب قرار دهید به طوری که نصف شیشه داخل آب قرار بگیرد ، جوش که آمد دقت کنید حدودا ده دقیقه زمان میبرد تا تغییر رنگ دهد ، خیار که رنگش تغییر کرد سریع شعله را خاموش کنیدو در همان حالت شیشه در قابلمه میماند تا خنک شود ، بعد از قابلمه خارج کنید ، خوب که خنک شد در یخچال نگهداری کنید و بعد از یک روز قابل استفاده است ، نوش جانتون .
مواد لازم برای خیار شور فوری
خیار یک کیلو
سیر یک بوته
شیبد و ترخون صدگرم
آب چهار لیوان فرانسوی
سرکه یک لیوان فرانسوی
نمک ۵ قاشق غذاخوری سر پر
فلفل تند سه عدد.
.
.
.
خیارشور
خیارشور فوری
طرز تهیه خیارشور دبه‌ای
خیارشور سرکه‌ای
خیارشور ترد
خیار شور سنتی
خیارشور سنتی
خیار شور فوری
خیار شور
طرز تهیه خیارشور فوری و خیارشور سنتی با مامان بانو
طرز تهیه خیار شور با مامان بانو
طرز تهیه خیارشور خانگی با ماندگاری بالا
طرز تهیه خیارشور خانگی ترد و خوشمزه
طرز تهیه خیارشور درجه یک
خیار شور خانگی
روش تهیه خیارشور سنتی
چاشنی غذا
ولاگ آشپزی
آشپزی ایرانی
آموزش آشپزی
دورچین غذا
آشپزی ملل
فوت و فن آشپزی
غذای ایرانی
غذای خارجی
Pickled cucumber
Pickle
How to make pickle cucumber
Cooking
#خیارشور
#چاشنی
#آموزش_آشپزی

همه توضیحات ...