آموزش قورمه سبزی رستورانی؛ به همراه ۵ نکته ی مهم که باعث میشه یه قورمه سبزی اصیل ایروونی داشته باشی

dastpokht irooni
dastpokht irooni
یادمه بچه که بودیم وقتی مامان قرمه سبزی بارمیذاشت،عطرقورمه سبزی تا ۷کوچهاونور تر هم میرفتباکلی ذوق سرسفره منتظر می‌نشستیم تا ...
یادمه بچه که بودیم وقتی مامان قرمه سبزی بارمیذاشت،عطرقورمه سبزی تا ۷کوچهاونور تر هم میرفت
باکلی ذوق سرسفره منتظر می‌نشستیم تا قورمه سبزی بیاد سر سفره و زود غذا رو بکشیم ودلی ازعزا دربیاریم. امان ازوقتی که قورمه سبزی سرسفره می اومد نگم از عطر وطعمش واز همه مهمتر از ظاهر زیبا وجذابش که دل ازدلدار میبرد
امروز با آموزش قورمه سبزی خوشمزه واصیل ایروونی به سبک رستورانی یا بهتر بگم مامان پز درخدمتتون هستم
یه قورمه سبزی خوش رنگ ولعاب وجاافتادهیه سری نکات مهم داره که اگه اونا رعایت بشه بدون شک میتونی یه قورمه سبزی خوش عطر وطعم بپزی که عطرش تا هفت کوچه اونور تر هم بره
ابتدای کار بریم ۵نکته ی مهم برای پخت قورمه سبزی رو براتون بگم وبعد هم طرزتهیه اش رو بهتون بدم.
نکته ی اول بعد ازاینکه سبزی قورمه سبزی رو تفت دادیم به مقدار دویا سه قاشق از سبزی رو سوا میکنیم وبیشتر سرخ میکنیم تا جاییکه سیاه رنگ بشه اینکار باعث میشه همه ی سبزی نسوزه وطعم تلخی نگیره ودرعوض خورشت قورمه سبزی خوش رنگتری داشته باشیم
نکته ی دوم پیازرو رنده کنیم اینکار باعث میشه خورشت رنگ ولعاب بهتری به خودش بگیره
نکته سوم اگه با عطر سیر مشکلی نداریم حتما دو الی سه حبه سیر رو رنده کنیم و با پیاز تفت بدیم اینکار باعث میشه عطرقورمه سبزی عالی بشه
نکته چهارم حتما حتما داخل گوشت پودر لیمو یا پرک لیمو استفاده کنیم وگوشت رو باهاش تفت بدیم
نکته ی آخر حتما از سبزی خشک شنبلیله داخل سبزی در حین سرخ کردن استفاده کنیم
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
مواد لازم برای آموزش قورمه‌سبزی
گوشت گوسفندی ،سبزی سرخ کرده مخصوص قورمه سبزی،لوبیا قرمز،پیاز وسیر،لیموعمانی سالم به همراه پودر لیمو نمک وادویه ها هم شامل زردچوبه ادویه کاری پودر فلفل ودر صورت تمایل کمی دارچین
طرز تهیه
ابتدا پیاز وسیر رو رنده میکنیم وبا گوشت وادویه ها وپودر لیمو عمانی تفت میدیم،بعد لوبیا وسبزی سرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم واب جوش به مقدار ۱/۵لیتر داخل قابلمه میریزیم وحرارت رو ملایم میکنیم تا به مدت دو الی سه ساعت بپزه.اواسط پخت نمک ولیمو عمانی درسته رو بهش اضافه میکنیم ودر قابلمه رو میبندیم واجازه میدیم که جابیفته.وقتی خورشت ما اماده شد یه روغن سیاه پس میده .بعد زیر خورشت رو خاموش میکنیم وبرنج سفید رو درکنارش سرو میکنیم ونوش جان میکنیم
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
دوستای خوبم اگه ازآموزش  قورمه سبزی ونکات آن راضی بودین کانالم رو سابسکرایب کنید،ویدیو هام رو لایک کنید وبرای دوستانتون ارسال کنید.حتما حتما برام کامنت بذارید که شما به چه صورت قورمه سبزی رو میپزید
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
من عاطفه هستم.صفر تا صد تجربه های خوب آشپزیم رو به صورت رایگان وآسون دراختیارتون قرار میدم تا واقعی ترین ونوستالژی  ترین طعم ها رو با کانال
dastpokht irooni
تجربه کنید.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

همه توضیحات ...