طرز تهیه ترشی انبه با بهترین و خوشمزهترین مزه و ملس😋

آشپزی با مژی
آشپزی با مژی
...
#ترشی
#ترشی_انبه
#ترشی_بندری
ترشی انبه بسیار خوشمزه با طعم ملس و تند

✅مواد لازم
انبه پوست گرفته و نگینی خورد شده ۲کیلوگرم
سیر۲بوته
سس فلفل همدانیان یا گلوریا شیشه متوسط یک عدد
شکر۲ق غ
سرکه سفید یک لیوان
روغن زیتون نصف لیوان یا کمتر
هویج ۴ تا ۵ عدد رنوه درست شده
نمک و زردچوبه به اندازه لازم
ادویه:تخم شنبلیله,دانه خردل,زیره سبز,پودر فلفل قرمز,تخم گیشنیز,سیاه داره,ادویه کاری,رنگ قرمز کمی از هرکدوم ۳ق غ مخلوط کنین و تفت بدین و حسابی پودرشون کنین و از این.مخلوط ۲ق غ بریزین تو ترشی,البته تخم شنبلیله فقط۱ ق غ باشه زیاد نریزین وگرنه تلخ میشه
✅طرز تهیه
ابتدا انبه هارو تمیز میشوریم بعد پوستشو میگیریم فیله ای و بعد نگینی برش میزنیم نمک و زردچوبه میزنیم و میزاریم تو آبکش;و حتما پایین آبکش یه ظرفی بزارین تا آب انبه جمع بشه و باید یه رو کامل بمونه,
بعد از یه روز انبه هارو تو یه کاسه گودی میریزیم,آب انبه مه جمع شده رو با سیر نیم کوب  یا رنده شده,سس فلفل,روغن زیتون,شکر,ادویه ها تقریبا ۳ تا ۴ق غ,مخلوط میکنیم و به انبه هامون اضافه.میکنم یکم که همزدین برای ۲ تا ۳ ساعت باز میزاریم کنار تا انبه ها طعم دار بشه توی یه قابله یا ته به کوچیک هویج های رنده شده رو ۵ دقیقه تفت میدیم وسرکه رو بهش اضافه میکنیم به محض جوش خوردن حرارت رو خاموش میکنیم و بلافاصله به ظرف ترشی اضافه کرده وبا هم مخلوطشون میکنیم تا یک دست بشه نمکش رو اندازه میکنیم وقتی خنک شد توی شیشه یا دبه ترشی میریزیم اگه حس کردین سرکهش کمه یکم دیگه اضافه کنین ولی این ترشی زیاد سرکه نباید داشته باشه و نوش جان

نکته;ادویه ها حتما باید اول تفت بدین و بعد آسیاب کنین
نکته;تخم شنبلیله یک ق غ بیشتر نریزید وگرنه تلخ میشه

همه توضیحات ...