مربای بالنگ با آشپزی فریماه

آشپزی فریماه
آشپزی فریماه
👩‍🍳طرز تهیه مربای خانگی بالنگمواد لازم برای یک شیشه:👇بالنگ دو عددشکر سفید یا قهوه ای به اندازه وزن پوستها ...
👩‍🍳طرز تهیه مربای خانگی بالنگ

مواد لازم برای یک شیشه:👇

بالنگ دو عدد
شکر سفید یا قهوه ای به اندازه وزن پوستهای بالنگ
اب دو لیوان
هل و زعفران به دلخواه

طرز تهیه :👇

بالنگها را میشوریم و پوست میگیریم پوستها باید به همراه گوشت سفید داخلش باشه . بعد در حدود ۸ تا ده بار میجوشونیم و ابش رو خالی میکنیم توی ابکش و دوباره با اب جدید میجوشونیم . و در نهایت یک شب داخل اب سرد میخوابونیم .
بعد داخل ابکش میریزیم و دو لیوان اب میریزیم و شکر را میریزیم . میتوانیم چند تکه از میوه داخل بالنگ را داخل مربا بریزیم تا مربا شکرک نزند . حین جوش امدن کف های روی مربا را بر میداریم . وقتی مربا قوام آمد چند دانه هل ساییده شده و زعفران ابکرده را داخلش میریزیم .و چند قل که زد از روی گاز بر میداریم .


هر سوالی براتون پیش اومد حتما بپرسید

همه توضیحات ...