مربای بالنگ با آشپزی فریماه
👩🍳طرز تهیه مربای خانگی بالنگ
مواد لازم برای یک شیشه:👇
بالنگ دو عدد
شکر سفید یا قهوه ای به اندازه وزن پوستهای بالنگ
اب دو لیوان
هل و زعفران به دلخواه
طرز تهیه :👇
بالنگها را میشوریم و پوست میگیریم پوستها باید به همراه گوشت سفید داخلش باشه . بعد در حدود ۸ تا ده بار میجوشونیم و ابش رو خالی میکنیم توی ابکش و دوباره با اب جدید میجوشونیم . و در نهایت یک شب داخل اب سرد میخوابونیم .
بعد داخل ابکش میریزیم و دو لیوان اب میریزیم و شکر را میریزیم . میتوانیم چند تکه از میوه داخل بالنگ را داخل مربا بریزیم تا مربا شکرک نزند . حین جوش امدن کف های روی مربا را بر میداریم . وقتی مربا قوام آمد چند دانه هل ساییده شده و زعفران ابکرده را داخلش میریزیم .و چند قل که زد از روی گاز بر میداریم .
هر سوالی براتون پیش اومد حتما بپرسید
مواد لازم برای یک شیشه:👇
بالنگ دو عدد
شکر سفید یا قهوه ای به اندازه وزن پوستهای بالنگ
اب دو لیوان
هل و زعفران به دلخواه
طرز تهیه :👇
بالنگها را میشوریم و پوست میگیریم پوستها باید به همراه گوشت سفید داخلش باشه . بعد در حدود ۸ تا ده بار میجوشونیم و ابش رو خالی میکنیم توی ابکش و دوباره با اب جدید میجوشونیم . و در نهایت یک شب داخل اب سرد میخوابونیم .
بعد داخل ابکش میریزیم و دو لیوان اب میریزیم و شکر را میریزیم . میتوانیم چند تکه از میوه داخل بالنگ را داخل مربا بریزیم تا مربا شکرک نزند . حین جوش امدن کف های روی مربا را بر میداریم . وقتی مربا قوام آمد چند دانه هل ساییده شده و زعفران ابکرده را داخلش میریزیم .و چند قل که زد از روی گاز بر میداریم .
هر سوالی براتون پیش اومد حتما بپرسید
همه توضیحات ...