شور گل کلم با مقدار دقیق نمک و سرکه برای شور

zahra.mohammadzadeh
zahra.mohammadzadeh
مواد لازم:گل کلم           یک عدد متوسط    (۱۲۰۰ گرم)هویج         ...
مواد لازم:
گل کلم           یک عدد متوسط    (۱۲۰۰ گرم)
هویج              ۳ عدد
ساقه کرفس    ۳ عدد
سیر               ۱ بوته
فلفل سبز تند       ۳ الی ۴ عدد
سبزی (ترخون و شوید)     از هر کدام چند شاخه
سرکه            در ازای هر یک و نیم لیتر آب،  ۱/۵  لیوان سرکه
نمک             در ازای هر ۴ لیوان آب،  ۱ ق غ نمک

نکات مهم:

+شستن گل کلم باید با دقت باشه چون کرم هایی وجود دارن که ممکنه زیر گل های اون مخفی شده باشن و قابل دیدن نباشن بنابراین، باید با دقت بشورین ، نکته مهم اینه که زردچوبه به خاطر داشتن خواص ضد باکتری به از بین بردن میکروب ها خیلی کمک می کنه ، همچنین طعم کلم رو تشدید میکنه و بسیار خوش عطر و طعم میشه و از طرفی باعث خوش رنگ شدن کلم میشه حتما امتحان کنین.

+از کلم های سالم استفاده کنین و لکه های سیاه روی کلم رو بتراشین .
+مواردی که باعث میشه ترشی شور کپک بزنه در بیشتر مواقع رطوبت هست سبزی یکی از مواردی هست که باعث کپک میشه چون اکثرا رطوبت داره میتونین از سبزی خشک استفاده کنین ، شیشه ترشی حتما خشک باشه و برای ترشی از آب جوشیده استفاده کنین در شیشه کاملا کیپ باشه و هوا وارد نشه در این صورت کپک نمیتونه رشد کنه.
+برای جلوگیری از نرم شدن ترشی و ترد شدن در جای خنک و تاریک نگهداری کنین.

ترشی لیته:
آموزش ترشی لیته  1 ساعته

ترشی لیموترش:
ترشی لیموترش ، ترشی عربی

ماست سفت و خامه ای:
آموزش ماست سفت و خامه ای، چرا ماست آب...


#ترشی_شورگل_کلم#نکات_مهم_شورگل_کلم

همه توضیحات ...