طرز تهیه شیرینی مشهدی درجه 1 با مارمالاد خانگی : شیرینی مشهدی ، شیرینی آلمانی ، شیرینی مربایی خانگی

269 بازدید
بیشتر
Faidim's Kitchen
Faidim's Kitchen
یکی از شیرینیهای خوشمزه عید شیرینی مشهدی یا شیرینی مربایی یا همون شیرینی آلمانی است که طرفدارهای زیادی دارد و پای ثابت پذیرایی ع ...
یکی از شیرینیهای خوشمزه عید شیرینی مشهدی یا شیرینی مربایی یا همون شیرینی آلمانی است که طرفدارهای زیادی دارد و پای ثابت پذیرایی عید می باشد. شما هم میتوانید به راحتی این شیرینی مشهدی فوق العاده خوشمزه را خودتون درست کنید.  
دوست عزیزم سلام. به آشپزخانه فایدیم خوش آمدی. در این ویدیو آموزش شیرینی مشهدی که بعضی ها بهش شیرینی آلمانی می گویند و بعضی ها هم به اسم شیرینی مربایی می شناسند را براتون گذاشتم. این دستور شیرینی آلمانی عالیه فقط کافیه نکات آن را رعایت کنی تا شیرینی مربایی نرم و خوشمزه تر از قنادی ها داشته باشید. تمام مراحل در کلیپ کامل مشخص هست. مواد لازم و اندازه های دقیق آنها را در اینجا براتون نوشتم . حتما نکات را مطالعه فرمایید. 🤩

مواد لازم خمیر شیرینی ✅
آرد 300گرم
روغن صاف یا جامد 150گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
پودرقند 65 گرم
شیر 30 گرم
عسل 1 ق غ
وانیل 1/8 ق چ

مواد لازم مارمالاد سیب و پرتقال✅
سیب رنده شده 350گرم
آب پرتقال 200گرم
پودر ژلاتین 1/2 ق چ
آب 3 ق چ
رنده پوست پرتقال 3 ق چ
شکر 200گرم
جوهر لیمو 1/4 ق چ

نکات✅
🔸 آرد را احتیاطی اضافه کنید و و زمانی که به دست نچسبید کافیه . خمیر این شیرینی نرم و لطیف است.
🔸 از روغن کاملا جامد مثل روغن اصیل استفاده کنید.
🔸 خمیر را زیاد ورز ندهید تا به روغن نیفتد.
🔸 خمیر را به مدت 6 الی 24 ساعت در یخچال استراحت دهید.
🔸 خمیر را به ضخامت 2 الی 3 میلی متر باز می کنیم و کاتر می زنیم .
🔸 شیرینی ها را با فاصله در سینی چیده و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 12 تا 15 دقیقه پخت می کنیم
🔸 میتوانید از مارمالاد آماده که در لوازم قنادی فروشی هاست با طعم دلخواه استفاده کنید ولی این مارمالادی که در فیلم درست کردم خیلی خوشمزه تر از مارمالادهای آماده هست.
🔸 حتما بعد از اینکه شیرینیها کامل آماده شد چند ساعت در ظرف دردار بمانند یا سلفون روی ظرف بکشید و اجازه دهید بمانند تا کاملا نرم شوند.

00:00 مقدمه
00:10 ایجاد صمیمیت با مخاطب
00:55 لوگوموشن
01:01 مواد اولیه و درست کردن خمیر شیرینی
03:26پایان استراحت خمیر و کاتر زدن شیرینی و پخت شیرینیها
درست کردن مارمالاد سیب و پرتقال 04:39
06:00 تزئین و مارمالاد زدن روی شیرینیها

من نیلوفر عاشق آشپزی و پخت کیک و شیرینی در کانال آشپزخانه فایدیم سعی میکنم تجربیات خود را در زمینه پخت و پزهای خانگی با شما به اشتراک گذارم تا راحت و بدون نگرانی از هدر رفتن مواد آشپزی کنی و لذت ببری.با سابسکرایب کردن کانال آشپزخانه فایدیم یکی از جذابترین و دقیقترین کانالهای آشپزی دنیا را سابسکرایب کردید پس روی زنگوله بالای صفحه سمت راست بزن تا بهت خبر بده و اولین نفری باشی که ویدیوها را میبینی❤️
***************************************
Welcome to faidim's kitchen channel.

✅Ingredients
• 300 gr all-purpose flour
• 150 gr vegetable shortening/ghee
• 2 egg yolks
• 65 gr powdered sugar
• 30 gr milk
• 1 Tbs honey
• 1/8 teaspoon vanilla

✅ Apple and orange marmalade ingredients
• 350 gr grated apple
• 200 gr freshly squeezed orange juice
• 1/2 teaspoon Gelatin powder
• 3 teaspoon Water
• 200 gr Sugar
• 3 teaspoon Grate orange peel
• 1/4 teaspoon lemon salt

I'm Niloofar, I love cooking and in my channel trying to share my experiences, recipes and tricks to help you. Subscribe to my channel and turn on notifications for new videos and enjoy my videos❤️Thanks for watching! Don't forget to push "LIKE," leave a COMMENT below, and SUBSCRIBE.
***************************************
لینک سابسکرایب (Subscribe):
@faidimskitchen-ws1fe
لینک شیرینی عید (Sweets):
طرز تهیه شیرینی اسکار : شیرینی راحت و...

***************************************
Faidim's Kitchen
آشپزخانه فایدیم
اموزش آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی آسان و سریع و خوشمزه
آشپزی آسان
آشپزی سنتی
آموزش شیرینی پزی

همه توضیحات ...