محمد علی فروغی نخست وزیر نابغه و بنیانگذار تحولات بزرگ دوران پهلوی‌

Mega Fact
Mega Fact
3.4 هزار بار بازدید - 6 ماه پیش - در این ویدیو، نگاهی دقیق
در این ویدیو، نگاهی دقیق به زندگی و دستاوردهای محمدعلی فروغی، ملقب به زکاء‌الملک، یکی از برجسته‌ترین نخست وزیران دوران پهلوی و چهره‌ای کلیدی در تاریخ مدرن ایران می‌اندازیم. از نقش او در پیشرفت‌های فرهنگی و ادبی ایران گرفته تا تأثیرش در عرصه سیاسی و دیپلماتیک، فروغی همواره به عنوان یکی از ستون‌های اصلی خاندان پهلوی شناخته شده است.

ما در این ویدیو به تمام زوایای زندگی محمدعلی فروغی پرداخته‌ایم، و از تولد تا مرگ ایشان رو برسی کردیم، به دوره نخست وزیری هم اشاره کردیم و از نحوه آشنایی محمد علی فروغی با کمال‌الملک گفتیم، کمال‌الملک شخصی بود که محمد علی فروغی رو با انجمن فراماسونری ایران آشنا کرد.

همراه با بررسی دوره‌ی نخست‌وزیری فروغی، به تبیین نفوذ وی در زمان حکومت رضاشاه و محمدرضاشاه پهلوی پرداخته‌ایم.

برای اطلاعات بیشتر در مورد محمدعلی فروغی و نقش وی در تاریخ معاصر ایران، ویدیو را تماشا کنید و چنانچه از محتوا لذت بردید، لایک و اشتراک‌گذاشتن ویدیو را فراموش نکنید. نظرات خود را در پایین این پیج با ما به اشتراک بگذارید و برای دیدن محتوای بیشتر از تاریخ ایران اشتراک کانال ما را بزنید.




من نازنین هستم، اگر به داستانهای تاریخی، اتفاقات مهم تاریخی، تاریخ جهان، زندگینامه افراد تاثیر گذار، تاریخ ایران، تاریخ پهلوی، تاریخ قاجار، مهمترین تصمیمات پادشاهان، تازه ترین اخبار، جالب ترین اتفاقات، مهم ترین اتفاقات،و تأثیرگذاری سیاستها و فرهنگ بر جامعه ایران و جهان علاقه مندید، این کانال برای شماست. ما ویدیوهای خود را با رنگی کردن تصاویر تاریخی و افزایش کیفیت تصاویر تاریخی ارائه میدهیم.
عکسهای استفاده شده در ویدیوها رنگی شدند و کیفیتشون بالا رفته.
اگر دوست دارید پشت پرده تاریخ رو بدونه تعصب و طرفداری از شخص یا گروه خاصی ببینید و بشنوید، میتونید من و کانالم رو در شبکه های اجتماعی زیر دنبال کنید.


__________________________
You Tube 👇

@megafactt
__________________________
Instagram   👇

https://instagram.com/megafact?igshid...
__________________________
Admin Telegram 👇

@Nazanin29284
__________________________
Telegram 👇

https://t.me/Megafact24
__________________________
6 ماه پیش در تاریخ 1402/10/15 منتشر شده است.
3,478 بـار بازدید شده
... بیشتر