طريقه ي پخت ارزن به شكل كته Goldene Hirse

Maryam غذاهای محلی گیلان با
Maryam غذاهای محلی گیلان با
1.9 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - مواد لازم براي يك نفر:
مواد لازم براي يك نفر:
ارزن طلايي يك ليوان Goldene Hirse 1Glass
آب يك ليوان wasser 1 Glass
نمك به ميزان دلخواه salz
روغن كره يك ق غ.Shee Butter
كالري ارزن پخته ١١٩ در هر ١٠٠ گرم ميباشد.
برنج كته با روغن ٢٥٠ كالري
طرز تهيه و توضيح در ويديو.

نكات:
شستشوي ارزن دو ساعت قبل از پخت لطفا
بايد مدام مراقبت كنين و زمان پختش از لحظه ي اول تا آخر بيست دقيقه طول ميكشه .
ارزن رو ميشه جايگزين برنج كرد و براي رژيم غذايي گزينه ي محشريه.
براي دونستن خاصيت ارزن به لينك زير مراجعه كنيد.

https://www.google.de/amp/s/article.t...
4 سال پیش در تاریخ 1399/02/20 منتشر شده است.
1,952 بـار بازدید شده
... بیشتر